Son Dakika... Trabzonspor'dan Umut Meraş atağı - Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika... Trabzonspordan Umut Meraş atağı - Transfer Haberleri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2021 13:50

Sol beke mutlaka bir takviye yapacak olan Trabzonspor'da, teknik direktör Abdullah Avcı buraya yerli bir oyuncu düşünüyor. Tecrübeli hoca, Umut Meraş'ın transfer edilmesini isterken yönetim yeniden görüşmelere başladı. Trabzonspor'da Umut Meraş için kurulan temaslarda aradaki fiyat farkı iyice azaldı.

Haberin Devamı

Hem Molde maçları hem de Roma karşılaşmasında Trabzonspor 'un sol bekte yaşadığı sıkıntı dikkat çekerken, Bordo-Mavililer buraya mutlaka bir oyuncu alacak.

Teknik direktör Abdullah Avcı, ilk 11'de 3 Türk isim oynatma zorunluluğu olduğu için savunmanın solu için yerli bir oyuncu üzerinden planlama yapıyor. Tecrübeli hoca, Umut Meraş'ı istiyor. A Milli Takım 'ın başarılı sol beki ile daha önce görüşen ancak aradaki fiyat farkı nedeniyle anlaşamayan Karadeniz ekibi, tekrar devrede.

Le Havre'nin 2 milyon Euro'luk bonservis beklentisini, bizzat kulübüyle görüşerek 1.4 milyon Euro'ya indiren Umut, Karadeniz ekibinden 1 milyon 350 bin Euro ücret istemişti. Fırtına ise 900 bin Euro teklif etmişti.(Fanatik)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!