Son Dakika | Trabzonspor'da Eddie Newton yerine Abdullah Avcı sesleri! Fenerbahçe derbisinde...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Trabzonsporda Eddie Newton yerine Abdullah Avcı sesleri Fenerbahçe derbisinde...
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2020 13:49

Trabzonspor'da teknik direktör Eddie Newton ile yolların ayrılacağı ve Fenerbahçe derbisine Abdullah Avcı ile çıkılacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Süper Lig'in ilk 5 haftasında sadece 1 galibiyet alıp 5 puan toplayabilen Trabzonspor'da hareketli günler yaşanıyor.

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Başakşehir mağlubiyetinin ardından bir araya gelen bordo-mavili yönetim, ortaya konan kötü futbolun faturasını teknik direktör Eddie Newton’a kesti.

NEWTON YERİNE ABDULLAH AVCI

İngiliz hocanın, maç boyunca kenar yönetiminde etkisiz kaldığı görüşüne karar veren yöneticilerin, teknik operasyon kararı aldıkları öne sürüldü. Gelen bilgilere göre kurmaylar, sezon başında da gündeme gelen Abdullah Avcı ile teması geçti.

FENERBAHÇE DERBİSİNDE AVCI...

İddialara göre Abdullah Avcı, kısa sürede Trabzon’a gelecek ve imzayı attıktan sonra iş başı yapacak.

Büyük bir aksilik yaşanmaması halinde de Trabzonspor, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maça Abdullah Avcı yönetiminde çıkacak.

Haberin Devamı

566 BİN TL TAZMİNAT

Tahkim Kurulu, geçtiğimiz günlerde Abdullah Avcı'nın ekibinde yer alan 5 yardımcı ile Beşiktaş arasındaki dava ile ilgili kararını açıklamıştı. Karara göre siyah-beyazlılar, 5 isme toplam 566 bin 489 TL tazminat ödeyecek.

AHMET NUR ÇEBİ'DEN AVCI MESAJI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise Avcı'ya ödeme yapmak istemediklerini belirterek, ''Abdullah Hoca, kendi açıklamasını yapabilecek kadar yürekli ve güçlüdür. Ben, Abdullah Hoca'yla görüştüğümde üzülerek söylüyorum ki, 'Para konularını sizle görüşmek istemiyorum, avukatımla görüşün' demiştir. Dolayısıyla avukatıyla yapılan görüşmelerde de eşler dostlar var arada inşallah hayırlısıyla bir şeye bağlayacağız. Evet, bizden para almamıştır ancak haklarından vazgeçtiğini duymadım daha. Eğer onu ifade etmek istiyorsa Beşiktaş camiası olarak kendisine saygı ve sevgilerimizi iletiriz'' sözlerini kullanmıştı.

ABDULLAH AVCI'NIN AVUKATI NE DEMİŞTİ?

Abdullah Avcı'nın avukatı Sami Dinç, "Abdullah Avcı takım bulana kadar Beşiktaş'tan maaş almaya devam ediyor" konusuyla ilgili müvekkili adına açıklama ihtiyacının doğduğunu belirterek, "Müvekkil teknik adamın Beşiktaş ile olan hizmet sözleşmesi, 29 Ocak 2020 tarihinde Beşiktaş tarafından tek taraflı olarak feshedilmiştir. Böyle bir fesih halinde ilgili hizmet sözleşmesinin hitamı tarihi olan 31.05.2022'ye kadar tüm ücretlerin tazminat olarak müvekkil teknik adama derhal ödenmesi gerektiği ilgili hizmet sözleşmesinde açık ve net bir şekilde belirtilmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

 

 

"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!