Son Dakika | Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya ilk müjde! Nwakaeme...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2020 10:52

Sakatlığı nedeniyle son Alanyaspor maçında forma giyemeyen Anthony Nwakaeme büyük oranda iyileşti. Fırtına’nın Nijeryalı yıldızı, 3 günlük izin sonrası dünkü idmanda yer aldı. Nwakaeme'nin milli maç sonrası tamamen hazır olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Bordo-Mavili takımın en büyük hücum silahlarından biri olan Nwakaeme, çalışmalara başladı. Kasığındaki sakatlığı nedeniyle Alanyaspor maçında forma giyemeyen Nijeryalı futbolcu, milli arada eski formuna kavuşacak.

Tedavisi büyük oranda tamamlanan ve ağrıları neredeyse geçen Nwakaeme, dünkü idmanda yer aldı. Oynadığı son Kasımpaşa mücadelesinde 2 gol, 1 asistlik skor katkısı gösteren Nwakaeme, yeni teknik direktör Abdullah Avcı’nın da en güvendiği isimlerden birisi.

Nwakaeme’nin liderliğine çok güvenen Avcı, özellikle bu toparlanma sürecinde onun sergileyeceği futbolu kritik nokta olarak görüyor.

28 gol, 23 asist...

Trabzonspor’daki 3. sezonunu geçiren Nwakaeme, bu periyotta toplam 80 maça çıktı. 31 yaşındaki sol kanat, bu karşılaşmalarda 28 gol atarken, 23 de asiste yaptı.

Haberin Devamı

Bu periyotta Karadeniz ekibinin skora en fazla katkı sağlayan oyuncusu olan tecrübeli futbolcu, 22 Kasım’daki Erzurumspor maçında sahada olmaya hazırlanıyor. (Fanatik)

 

Misli.com'a üye ol, sanal oyun kuponu yap, 10 TL kazan! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!