Son Dakika | Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'yi reddetti! Gözler Türkiye Futbol Federasyonu'nda

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Tahkim Kurulu, Fenerbahçeyi reddetti Gözler Türkiye Futbol Federasyonunda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2020 07:00

Tahkim Kurulu’nun olumsuz yanıt vermesi F.Bahçe gibi Harcama Limitleri’nin düşük olduğunu savunan diğer takımların da gözlerini Futbol Federasyonu’na çevirmesine yol açtı.

Haberin Devamı

Spor Arena / Süleyman ARAT - TFF Tahkim Kurulu, F.Bahçe’nin harcama limitlerine ilişkin yaptığı itirazı reddetti. Yüzde 15’lik sapma payı ile Harcama Limiti 177.5 milyon lira olan sarı lacivertliler, Tahkim’den gelen olumsuz haberle gözünü TFF’ye çevirdi. ‘Yapılandırmaya konu olan borçlar harcama limitine konulmasın’ talebinde bulunan F.Bahçe’nin bu isteği TFF’nin açıkladığı üzere, 21 takımın da ıslak imzası halinde geçerli olacak.

Bankalarla anlaşma seçeneği

Başkan Ali Koç’un söz konusu önerisine, Galatasaray ve Trabzonspor karşı olduklarını açıklamıştı. Bankalar Birliği ile anlaşması halinde limitinin yükseltileceği TFF tarafından açıklanan F.Bahçe’nin bu konuda ise 5 talebi var: 1) Başkanlar kendi dönemindeki borcun sorumlusu olsun. 2) Kredi ödemelerdeki faiz oranları düşsün. 3) Ödemeler, 3 yıl ana para ödemesiz 10 yıl olsun. 4) Borç TL olarak alınsın. 5) Kulüplere para desteğinde bulunulsun.

Haberin Devamı

 

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!