Başakşehir 1-0 Kayserispor (Süper Lig'de şampiyon Başakşehir)

Güncelleme Tarihi:

Başakşehir 1-0 Kayserispor (Süper Ligde şampiyon Başakşehir)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2020 17:06

Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir sahasında Kayserispor'u 1-0 yenerek bitime 1 hafta kala şampiyonluğa ulaştı. Lig tarihinde ilk kez şampiyonluk yaşayan Başakşehir, Süper Lig'de de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor'dan sonra şampiyonluğa ulaşan 6. takım olarak tarihe geçti.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir ile Kayserispor karşılaştı. Lider Başakşehir 19. dakikada Mahmut Tekdemir'in attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı.

Mücadelede önce 65. dakikada ardından da 84. dakikada elektrikler kesildi ve karşılaşma karanlığa gömüldü. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Başakşehir maçı 1-0 kazanarak bitime 1 hafta kala şampiyonluğa ulaştı.

Medipol Başakşehir ligde puanını 69'a çıkartırken, Trabzonspor 62 puan ile ikinci sırada yer aldı. Başakşehir, Süper Lig'de Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor'dan sonra şampiyonluğa ulaşan 6. takım oldu.

BAŞAKŞEHİR 1 - 0 KAYSERİSPOR
19' Mahmut Tekdemir

 

Başakşehir taraftarlarının şampiyonluk coşkusu!

 

Haberin Devamı

DAKİKA 1: Elia'nın sol kanattan taşıdığı topa ceza alanı ön çizgisinde Demba Ba gelişine vurdu, savunmaya çarpan top daha sonra Başakşehirli oyunculardan auta çıktı.
DAKİKA 3: Başakşehir atağında Caicara sağ kanattan ortaladı, arka direğe açılan topu savunma kornere gönderdi.
DAKİKA 5: Clichy'nin soldan ortasında Crivelli ile hava topuna çıkan takım arkadaşıyla çarpışan kaleci Lung yerde kaldı. Lung tedavisinin ardından oyuna devam etti.
DAKİKA 13: Crivelli'nin pasında Elia dönerek vurdu, yerden giden top direğin hemen yanından auta çıktı.
DAKİKA 15: Kayserispor atağında Epureanu'nun büyük hatasında topu kapan Kravets'in vuruşu dışarı gitti.
DAKİKA 19: Ceza sahası ön çizgisinde Mahmut Tekdemir'in sol ayağıyla yaptığı vuruş Sapunaru'ya çarparak ağlara gitti ve Başakşehir maçta 1-0 öne geçti.
DAKİKA 22: Crivelli iki Kayserisporlu oyuncunun arasından çok iyi sıyrıldı ancak yerde kaldı. Avantaj sonrası Caicara'nın şutu üstten auta gitti.
DAKİKA 25: Başakşehir'de Clichy'nin sol kanattan çevirdiği topa Caicara gelişine vurdu, ancak meşin yuvarlak farklı şekilde auta çıktı.
DAKİKA 31: Başakşehir'in sağ kanattan kullandığı serbest vuruş sonrası kale alanı içinde oluşan karambolde Crivelli şutunu çekti, savunmaya çarpan top kornere çıktı.
DAKİKA 37: Başakşehir atağında savunmanın uzaklaştırmak istediği top Sapunaru'nun eline çarptı. VAR incelemesi sonrası verilen penaltıyı Visca kaçırdı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.
DAKİKA 54: Başakşehir'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşu sonrası seken topa sol çaprazdan Mahmut ve Demba Ba aynı anda hamle yaptı, Ba'nın vurduğu top direğin dibinden auta çıktı.
DAKİKA 60: Aleksic'in ortasında ön direkteki Epureanu'nun kale içine doğru çevirdiği topa hiçbir takım arkadaşı dokunamadı.
DAKİKA 65: Maçta elektrikler gitti ve karşılaşma karanlığa gömüldü. Elektriklerin kesilmesiyle birlikte VAR odasıyla hakemler arasındaki bağlantının da koptuğu açıklandı. Ayrıca yayıncı kuruluşa ait naklen yayın arabasının da enerjisi gitti.
DAKİKA 66: 16 dakikalık beklemenin ardından elektrikler geldi ve maç, kaldığı dakikadan itibaren tekrar başladı.

Haberin Devamı

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

BAKMADAN GEÇME!