Son Dakika | Sumudica'dan ayrılık sinyali! Bizzat açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Sumudicadan ayrılık sinyali Bizzat açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2021 18:03

Gaziantep FK ile Süper Lig'de müthiş bir grafik yakalayan Rumen teknik direktör Marius Sumudica, yönetimle yaptığı sözleşme görüşmelerinden sonuç alamadıklarını ve kendisine Suudi Arabistan'dan gelen teklifi değerlendirip gelecek hafta takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber- Rumen gazeteci Emmanuel Roşu'nun haberine göre Sumudica, Gaziantep FK ile yeni sözleşme konusunda anlaşamadığını, Suudi Arabistan'dan kendisine geri çeviremeyeceği bir teklif geldiğini ve gelecek hafta takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Rumen teknik adam, "Gaziantep ile yönetimi ile tartışmadım. Sadece ortak bir noktada buluşamadık. Onlardan iki oyuncu istedim ve küçük miktarlarda takıldık kaldık. Gaziantep'te devam etmek artık çok zor. Belki şimdi, belki gelecek hafta. Ben Gaziantep'te kontratımı bitirmek isterdim. Ancak, Suudi Arabistan'dan büyük bir teklif yaptılar. Bunu reddedemezdim. Ben sürekli sözleşme istediğimi söyledim, Gaziantep beni sürekli erteledi. Beni çok iyi tanıyorlar. Ben bu şartlarda devam edemem. Ben ekibim ve kendim için isteklerimi, şartlarımı ortaya koydum. Al Shabab bu şartları fazlasıyla karşılamak için istekli. Bir teklif yaptılar ve onlarla pazarlık yaptım. Anlaşmaya çok yakınız diyebilirim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Marius Sumudica'ya teklifi Al Shabab'ın yaptığı belirtiliyor.

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!