Son Dakika: Sporting Lizbon - Beşiktaş maçındaki gollerde Milos Krasic detayı!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Sporting Lizbon - Beşiktaş maçındaki gollerde Milos Krasic detayı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2021 10:58

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, grubun dördüncü maçında deplasmanda Sporting Lizbon ile karşı karşıya geldi. İstanbul'da 4-1 yenildiği rakibine deplasmanda 4-0 kaybeden siyah-beyazlılar, puansız son sırada kaldı. Sporting forması giyen Paulinho ve Sarabia'ın gollerindeki eski Fenerbahçeli Milos Krasic detayı çok konuşuldu.

Haberin Devamı

Temsilcimiz Beşiktaş, Devler Ligi grubundaki dördüncü maçında Sporting Lizbon'a konuk oldu. İlk 3 maçında puan alamayan siyah-beyazlı takım, Portekiz'de de hayal kırıklığı yaşadı.

Puan ya da puanlar için sahaya çıkan Kartal, 4-0 mağlup olarak son sırada kaldı. Beşiktaş'ın evinde 4-1, deplasmanda ise 4-0 kaybettiği Sporting maçlarında bir detay ise dikkat çekti.

Beşiktaş, İstanbul'da konuk ettiği Sporting Lizbon'a 4-1 yenilirken, Portekiz ekbinin golleri; Coates (2), Sarabia ve Paulinho'dan gelmişti.

Dün Portekiz'de oynanan müsabaka ise 4-0 Sporting'in üstünlüğüyle sona erdi. Goller ise; Pedro Gonçalves, Paulinho ve Sarabia kaydetti.

Zorlu iki maçta dikkat çeken detay ise siyah-beyazlı ekibin hem içerde hem dışarda aynı 2 oyuncudan gol yemesi oldu. Lizbon'un yıldızları Sarabia ve Paulinho, Beşiktaş'a hem İstanbul'da hem de Portekiz'de gol atarak, eski Fenerbahçeli Krasic'in ardından bunu başaran ilk isimler oldular.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş, 2009-2010 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile aynı grupta yer almıştı. O dönem CSKA forması giyen Krasic, takımının 2 maçı da 2-1'lik skorlarla kazandığı müsabalalarda Beşiktaş filelerini sarsmıştı.

Yıldız futbolcu, daha sonra ise Türkiye'de Fenerbahçe forması giymişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!