Son dakika | Spor dünyasından Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz rezervi paylaşımları

Güncelleme Tarihi:

Son dakika | Spor dünyasından Karadenizde keşfedilen doğalgaz rezervi paylaşımları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2020 16:02

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi" diyerek müjdeyi verdi. Erdoğan, "Fatih sondaj gemimiz Tuna-1'deki sondajında hamd olsun 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi keşfetmiş durumda" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Erdoğan'ın bu tarihi müjdesi sonrası Süper Lig ekiplerinden de Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz rezervi ile ilgili paylaşımlar geldi. 

Fenerbahçe Kulübü, Twitter hesabından "Müjdeler olsun" hashtagini kullanarak "Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz rezervinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz" mesajını paylaştı. 

Türkiye Basketbol Federasyonu ise mesajında "Fatih Sondaj Gemimizin Karadeniz'de keşfettiği tarihi doğalgaz rezervinin, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu da "Fatih Sondaj Gemimizin Karadeniz'de keşfettiği doğalgaz rezervi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" yazdı.

Türkiye Futbol Federasyonu: Fatih Sondaj Gemimizin Karadeniz’de keşfettiği Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz rezervinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileriz

Galatasaray: Fatih Gemisi'nin Karadeniz'de yaptığı sondaj çalışmaları neticesinde keşfedilen doğalgaz rezervinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dileriz.

Haberin Devamı

Beşiktaş: Karadeniz'de, Fatih Gemisi'nin yaptığı sondaj çalışmaları neticesinde keşfedilen doğalgaz rezervinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileriz.

Trabzonspor: Fatih Sondaj Gemisi’nin Trabzon Limanı’ndan çıktığı umuda yolculuğun sonucunda Karadeniz açıklarında keşfedilen doğalgazın ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Haberin Devamı

İttifak Holding Konyaspor: Yıllarca özlemle, umutla beklediğin gemi geldi, İsmail Abi! Ülkemize, milletimize hayırlı, bereketli olsun. Avuç açma #MüjdelerOlsun Türkiye'm!

Yeni Malatyaspor: Karadeniz'de keşfedilen doğalgaz rezervinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor: #FatihSondajGemisi ile Karadeniz'de keşfettiğimiz doğalgaz rezervi, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

BAKMADAN GEÇME!