Son Dakika | Sivasspor, yüzde 30 seyirci için UEFA ve TFF'ye başvurdu

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Sivasspor, yüzde 30 seyirci için UEFA ve TFFye başvurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2020 13:27

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, beIN SPORTS'a  yaptığı açıklamada, "Avrupa Ligi'ndeki maçlarımıza %30 seyirci alabilmek için UEFA ve TFF'ye başvuru yaptık." dedi.

Haberin Devamı

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Avrupa Ligi'ndeki maçlarımıza %30 seyirci alabilmek için UEFA ve TFF'ye başvuru yaptık." dedi.

GÜMÜŞDAĞ DA TALEP ETMİŞTİ

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Gümüşdağ, kendilerinin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, Demir Grup Sivasspor'un da UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceğini hatırlattı.

"UEFA'nın yüzde 30 seyirci alınması konusunda aldığı karar var. TFF de sağ olsun localarla başlangıç yaptı. Önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile yapacağımız maça rakip takım yüzde 30 seyirci alabiliyor ama biz burada rövanşı oynadığımızda seyirci alamıyoruz. Bir sonraki hafta PSG ile oynuyoruz. Sivasspor da aynı durumda. Dolayısıyla hem biz hem de Sivasspor için bir dezavantaj oluyor." Gümüşdağ, taraftarların uluslararası karşılaşmalara gelmek istediğini vurguladı. "Bunlar milli maçlar kadar önemli maçlar. Baktığınızda Rusya ile oynadığımız maçta yüzde 30 seyirci vardı. Maalesef bugün Sırbistan ile yapacağımız maçta seyirci yok. TFF'ye bir talep yazısı yolladık. Sayın Nihat (Özdemir) Bey de değerlendireceğini söyledi. Sivasspor Kulübü de bir yazı yazdı. Talebimiz, Avrupa'da oynayacağımız maçlarda, rakiplerimiz gibi biz de yüzde 30 seyirci hakkını kullanmak istiyoruz. En azından bir pilot uygulama olur. Mesafe ve kurallara uyularak TFF bunu aşama aşama tüm lige yayabilir."

 

Haberin Devamı

"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!