Son Dakika Haberi: Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan çılgın talebi! Çeşme'de bugün... Transfer Gündemi

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi: Sergen Yalçının Beşiktaştan çılgın talebi Çeşmede bugün... Transfer Gündemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2021 10:24

Son Dakika... Beşiktaş'ta gözler Sergen Yalçın görüşmesine çevrildi. Siyah beyazlı takımı şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın'la bugün kritik bir görüşme yapılacak. İşte Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan istediği yıllık ücret ve siyah beyazlıların teklifi...

Haberin Devamı

Beşiktaş yönetimi tatil için Çeşme'de bulunan Sergen Yalçın'la bugün bir görüşme yapacak ve yeni sözleşmenin detayları belirlenecek.

Beşiktaş ile hem futbolculuk hem teknik direktörlük döneminde şampiyonluk yaşayıp tarihe geçen Sergen Yalçın

SERGEN YALÇIN'IN TALEBİ 2.2 MİLYON EURO

Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'tan 1 yıllık sözleşme karşılığında 2.2 milyon euro maaş ve şampiyonluk bonusu istediği iddia edildi.

Vole'nin haberine göre; Siyah-beyazlı takımın teklifi ise 1 yıllık kontratla birlikte 1.5 milyon euro maaş ve şampiyonluk bonusu.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan 7 milyon TL'lik ücrete çalışan Yalçın'ın istediği rakamla Beşiktaş'ın önerdiği ücret arasında önemli bir fark bulunsa da tarafların orta yolda buluşması bekleniyor.

ROSIER İÇİN KRİTİK GÖRÜŞME

Haberin Devamı

Valentin Rosier için Sporting Lizbon ile temaslarına devam ediyor. Görüşmelerin olumlu geçtiği, transferin yakın zamanda sonlanacağı öğrenildi. Portekiz ekibine 1 yıllık daha kiralama teklifi yapan siyah beyazlılar, diğer sezon için de sözleşmeye satın alma opsiyonu koydurmak istiyor. Fransız sağ bekin Beşiktaş’ta kalmak istemesi, görüşmelerde yönetimin elini güçlendiriyor.

SALİH UÇAN GÜN SAYIYOR

Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı bir diğer isim Salih Uçan ise Alanyaspor'a veda etti. Siyah beyazlılarla anlaşan Salih'in önümüzdeki günlerde resmen açıklanması bekleniyor.

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

BAKMADAN GEÇME!