Son Dakika: Paris Saint Germain'den Rennes deplasmanında dev kayıp! Lille şampiyonluğa gidiyor...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2021 08:28

Fransa Ligue 1'de Paris Saint Germain'in Rennes deplasmanından beraberlikle dönmesi Lille'in şampiyonluk umutlarını arttırdı. Temsilcimiz Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in forma giydiği Lille, kalan iki haftada 4 puan alması halinde mutlu sona ulaşacak.

Haberin Devamı

Spor Arena Detay - Fransa Ligue 1 36. hafta mücadelesinde Paris Saint Germain ile Rennes karşı karşıya geldi. Roazhon Park'ta oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi.

Rennes deplasmanda aldığı beraberlik ile şampiyonluk yolunda çok kritik 2 puan kaybeden Paris Saint Germain, bu sonuçla birlikte ligin bitimine 2 hafta kala lider Lille'in 3 puan gerisine düşmüş oldu.

4 PUAN ŞAMPİYON YAPAR

Temsilcilerimiz Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, Fransa Ligue 1'de kalan 2 maçta 4 puan alması halinde Paris Saint Germain'in sonuçlarına bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek. Ligue 1'de ikili averaj değil, genel averajın geçerli...

Son Dakika: Paris Saint Germainden Rennes deplasmanında dev kayıp Lille şampiyonluğa gidiyor...

Haberin Devamı

LIGUE 1'DE GÜNCEL PUAN DURUMU

Lille: 79
Paris Saint Germain: 76

LILLE'IN KALAN MAÇLARI

Saint-Etienne
Angers (Deplasman)

PSG'NİN KALAN MAÇLARI

Reims
Brest (Deplasman)

Son Dakika: Paris Saint Germainden Rennes deplasmanında dev kayıp Lille şampiyonluğa gidiyor...

YUSUF YAZICI'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Lille forması giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı, PSG'nin puan kaybının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. En yakın rakiplerinin puan kaybına şaşırdığını gösteren göz emojisi paylaşan Yusuf'un paylaşımı kısa sürede çok sayıda etkileşim aldı.

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!