Son Dakika: Mostafa Mohamed Galatasaray'dan ayrılıyor! 8 milyon euro bonservis ve Halil Dervişoğlu...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Mostafa Mohamed Galatasaraydan ayrılıyor 8 milyon euro bonservis ve Halil Dervişoğlu...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2021 14:33

Son dakika haberi... Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşanmak üzere. Sarı-kırmızılıların büyük umutlar beslediği Mostafa Mohamed'e, Fransız ekibinden 8 milyon euroluk teklif geldi. Sarı-kırmızılılar bu teklifi kabul ederken, Mısırlı golcünün yerine transfer edeceği ismi belirledi.

Haberin Devamı

Spor Arena - Ali Naci KÜÇÜK Galatasaray'ın büyük beklentiler içinde olduğu ancak beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı takımdan ayrılıyor.

23 yaşındaki Mısırlı forvetle bir süredir ilgilenen Fransız ekibi Bordeaux, transfer için Galatasaray'a 8 milyon euroluk teklif yaptı. Sarı-kırmızılılar bu teklifi kabul ederken, Mostafa Mohamed sağlık kontrollerinden geçmek ve Bordeaux ile resmi sözleşme imzalamak için Fransa'ya gitti.

Galatasaray, Zamalek'e 4 milyon dolar ödeyerek Mohamed'in bonservisini alacak ve Boredeaux'ya satışını bu şekilde gerçekleştirecek.

MOHAMED YERİNE HALİL DERVİŞOĞLU

Mostafa Mohamed'in Bordeaux'ya transferinde son dakika pürüz çıkmaması halinde Galatasaray, geçtiğimiz sezon devre arasında kiraladığı Halil Dervişoğlu'nun bonservisini Brentford'dan alacak. 

Haberin Devamı

Golcü futbolcuyla Bordeaux'nun yanı sıra Hollanda ekibi PSV de ilgilenmişti.

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Mostafa Mohamed, 25 maçta forma giydi ve 9 gol atıp 1 de asist yaptı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!