Son Dakika | Mesut Özil adım adım Fenerbahçe'ye! İmzayı attı, Londra'ya veda etti...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2021 22:09

Fenerbahçe'nin, Arsenal ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Mesut Özil için kulübüyle anlaşmaya vardığı belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, yıldız oyuncuyla da 3.5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi. Türk asıllı Alman futbolcu da yaptığı bir paylaşımda yıllarını geçirdiği Londra'ya teşekkür etti.

Haberin Devamı

Yayıncı kuruluşun haberine göre; Fenerbahçe, Mesut Özil transferini bitirdi. Sarı-lacivertliler yıldız futbolcuyla 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin Arsenal ile anlaşmaya vardığı ve transfere nokta koyduğu belirtildi.

Bir süredir Almanya'da bulunan Mesut Özil'in bugün Londra'ya geçtiği, yarın menajeri Erkut Söğüt ile bir araya geleceği kaydedildi. 32 yaşındaki futbolcunun Cumartesi günü veya en geç BB Erzurumspor maçından sonra İstanbul'a geleceği ifade edildi.

MESUT LONDRA'YA TEŞEKKÜR ETTİ! VEDA MI?

Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Mesut Özil, Fenerbahçe - Alanyaspor maçının bittiği dakikalarda sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla Londra'ya teşekkür etti. Mesut Özil'in bu teşekkürü, bir veda olarak yorumlandı.

Son yıllarda Londra'daki yoksul çocuklara yemek servis edilmesi için düzenlenen bir projeye katılan Mesut Özil, bu konuyla ilgili attığı tweeetlerde şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

"Son yıllarda katıldığım projelerin en güzeli. Londra'daki çocuklara bu zor zamanlarda toplam 50 bin yemek ulaştırdık. Bu projeyle gurur duyulmalı. Şef aşçımız Stefan Pappert, Parsa Sadigh ve bütün gönüllülere teşekkür ediyorum. Londra'nın bana verdiği her şey için minnettarım."

Son Dakika | Mesut Özil adım adım Fenerbahçeye İmzayı attı, Londraya veda etti...

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!