Son Dakika: Mert Çetin'den Kayserispor'a kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Mert Çetinden Kayserispora kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2022 11:16

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başarılı futbolcularından Mert Çetin, sakatlığı nedeniyle iki hafta formasından uzak kalacak.

Haberin Devamı

Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor, deplasmanda oynayacağı Gaziantep FK maçı hazırlıklarına başladı.

Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak Kayserispor, hazırlıklarına başladı. Sahasında Beşiktaş'a yenildikten sonra moralsiz bir şekilde idmanlara başlayan sarı kırmızılı takım, Gaziantep deplasmanından puan veya puanlar ile dönmek istiyor.

Bu maçta Kayserispor'da sakatlığı bulunan Mert Çetin ve Bernard Mensah ile kadro dışı kalan Mustafa Pektemek'in oynayamayacağı öğrenildi.

MERT ÇETİN İKİ HAFTA YOK

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başarılı futbolcularından Mert Çetin, sakatlığı nedeniyle iki hafta formasından uzak kalacak.

Süper Lig'in 35. haftasında Kayseri'de oynanan Beşiktaş maçında sakatlanarak oyundan çıkan Mert Çetin'in durumu belli oldu. Ayak bileğinden sakatlanan Mert Çetin'in bu hafta oynanacak Gaziantep FK maçında ve önümüzdeki hafta içi Trabzonspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında takımındaki yerini alamayacak. Beşiktaş maçının 57. dakikasında oyundan çıkan ve yerini Uğur Demirok'a bırakan Mert Çetin'in tedavisine başlandı. Kadir Has tesislerine koltuk değnekleri ile gelen Mert Çetin'in tedavisine başlandı.

Haberin Devamı

Mert Çetin, ara transferde İtalya'nın Verona takımından kiralanmıştı. Stoper mevkiinde oynayan Mert sarı kırmızılı forma ile 10 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası maçına çıkmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!