Son dakika | Menemenspor’da Sikiru Olatunbosun kampı terk etti!

Güncelleme Tarihi:

Son dakika | Menemenspor’da Sikiru Olatunbosun kampı terk etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2020 13:00

TFF 1’inci Lig ekiplerinden Menemenspor’da şok bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerde Nijeryalı kanat oyuncusu Sikiru Olatunbosun sözleşmesini tek taraflı feshetti.

Haberin Devamı

Aylardır para alamadığı öğrenilen genç futbolcu, eşyalarını toplayıp kamptan ayrıldı. Sikiru gibi birçok futbolcuya ödeme yapılmadığı ve diğer yabancıların da sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı ifade edildi. Geçen sezon Menemenspor’a gelen Sikiru, ilk senesinde 22 resmi maça çıkıp 1 gol attı, 1 de asist yaptı. Sikiru bu yıl ise 11 lig maçında forma giyip 2 kez gol sevinci yaşadı.

RAKİP ESKİŞEHİRSPOR

Menemenspor, TFF 1’inci Lig’in 15’inci haftasında yarın Eskişehirspor’a konuk olacak. Eskişehir Yeni Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak 90 dakikayı Caner Ak yönetecek. Ligde 4 maçlık yenilmezlik serisinin ardından İstanbulspor’a evinde son dakika golüyle 2-1 kaybeden İzmir temsilcisi, 13 maçta 14 puanı hanesine yazdırdı. Henüz galibiyetle tanışamayan, sezon başında 3 puanı silinen Eskişehirspor ise 14 maçta 2 puanla düşme hattında son sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

 

250 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" Misli.com'da! Hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!