Son Dakika: Mehmet Büyükekşi, TFF başkanlığına aday oluyor!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Mehmet Büyükekşi, TFF başkanlığına aday oluyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 11:52

Gaziantep FK'nın eski başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF başkanlığına aday olmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Gaziantep Futbol Kulübü’nün eski başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı’na aday olmayı düşündüğünü açıkladı.

Büyükekşi, yazılı yaptığı adaylık açıklamasında, "Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na aday olmayı düşünüyorum" dedi.

Liglerde mücadele eden kulüplerin yöneticileriyle görüşeceğini aktaran Büyükekşi, "Gaziantep Başkanı olduğum dönemde gayet iyi deneyimlediğim üzere, Kulüpler Birliği’nin demokratik ve şeffaf yapısı gereği ve her kulüp başkanının görüşlerini fevkalade önemsemem sebebiyle bu düşüncemi önce Süper Lig başkanlarımla istişare etmek, onların fikir ve görüşlerini, talep ve önerilerini dinlemek için kendilerinden bir randevu talep ettim. Daha sonra da 1’inci, 2’nci ve 3’üncü Lig başkanları ile ayrı ayrı görüşmeyi düşünüyorum. Bu görüşmeleri tamamladıktan sonra adaylığımı resmiyete kavuşturmayı planlıyorum" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Mehmet Büyükekşi kimdir?

Mehmet Büyükekşi, 1961 yılında Gaziantep'te dünyaya geldi. Gaziantep FK'nın kulüp başkanlığını yapan Mehmet Büyükekşi; 1984 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu.

Büyükekşi daha sonra Marmara Üniversitesi'nde ve İngiltere'de İşletme ve İngilizce dil eğitimi aldı. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanlığı ve Gaziantep FK Başkanlığı görevlerini yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!