Son Dakika | Mehmet Aurelio resmen Fenerbahçe'de

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Mehmet Aurelio resmen Fenerbahçede
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2020 14:15

Fenerbahçe Kulübü, Mehmet Aurelio'nun kulüpte göreve başladığını duyurdu. Sarı lacivertli takımda 5 sezonda 3 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa sevinci ve Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final başarısı yaşayan Aurelio, eski takımındaki görevine resmen başlamış oldu.

Haberin Devamı

Son Dakika Haberi... Fenerbahçe Kulübü, eski futbolcularından Mehmet Aurelio'nun Futbol A Takımı teknik ekibinde göreve başladığını resmen duyurdu.

Kasımpaşa ve Göztepe'de Önder Özen'in yardımcılığını yapan Aurelio, Sakaryaspor'da o dönem göreve getirilen Tuncay Şanlı'nın da yardımcılığını yapmıştı Brezilyalı isim daha sonra Çorumspor'da teknik direktör olarak görev yaptı.

Resmi açıklama şöyle;


"Futbol A Takımımızda 2003-2008 yılları arasında forma giyen Mehmet Aurelio, Futbol A Takımımızın teknik ekibinde göreve başlamıştır.

Çubukluyu giydiği 5 sezonda 3 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa sevinci ve Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final başarısı yaşayan Aurelio’ya camiamıza tekrar hoş geldin diyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü"

Son Dakika | Mehmet Aurelio resmen Fenerbahçede

 

Haberin Devamı

Haftalık net CANLI İDDAA kaybına %10'a varan iade Misli.com'da! Hemen katıl...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!