Son Dakika | Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı mı? Hatayspor'dan açıklama geldi...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı mı Hatayspordan açıklama geldi...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2020 16:08

TFF 1. Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Hatayspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yolların ayrıldığı iddia edilmişti. Hatayspor, çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Haberin Devamı

Hatayspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Basında ve sosyal medyada teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak ile yollarımızı ayırdığımız şeklinde çıkan haberler doğruyu yansıtmamaktadır. Yönetim Kurulumuz gelecek sezon planlamasına, bu hafta içinde yapacağı toplantılarla başlayacaktır.

Resmi yayın organlarımız dışında çıkan haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz. Saygılarımızla

HATAYSPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINI ALDI

TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Hatayspor, düzenlenen törende kupasına kavuştu.

Antakya Atatürk Stadı'ndaki organizasyonda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirleri kapsamında oyuncular, adları anons edildikten sonra tören alanındaki masanın üzerine konulan madalyalarını kendileri aldı.

Daha sonra bordo-beyazlı takımın kaptanı Mesut Çaytemel ve teknik direktör Mehmet Altıparmak, TFF yöneticilerinden kupayı teslim alarak takım arkadaşları ve yöneticilerle kaldırdı.

Töreninin ardından oyuncular, kupayla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Seyircisiz gerçekleşen programa, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile 1'inci Başkan Vekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Genel Sekreter Kadir Kardaş, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Hamit Altıntop ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor Başkanı Aydın Toksöz de katıldı.

Haberin Devamı

 



Haberin Devamı

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!