Son Dakika | Marius Sumudica teklifi açıkladı! 'Uyuyamıyorum...'

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Marius Sumudica teklifi açıkladı Uyuyamıyorum...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2020 14:17

Süper Lig'de son olarak Fenerbahçe'yi mağlup edip çıkışını sürdüren Gaziantep FK'da teknik direktör Marius Sumudica, kendisine gelen teklifleri açıkladı.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber | Süper Lig'in flaş takımlarından Gaziantep FK'nın teknik direktörü Marius Sumudica, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe galibiyetinin ardından Romanya basınına konuşan Sumudica, almış olduğu teklifleri açıkladı.

''GELECEĞİM İÇİN ÇOK KRİTİK BİR HAFTA''

Sumudica, ''İki tane teklif aldım ve bu teklifler çok hoşuma gitti. Çok heyecanlandım, nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Şu an için Gaziantep ile sözleşmem devam ediyor, kesin bir şey söyleyemem. 6 tane 0'lı bir teklif, görünce gözlerime inanamadım. Bu hafta benim kariyerim için çok belirleyici olacak. Geleceğim adına çok önemli bir haftaya giriyorum.'' sözlerini kullandı.

''TÜRKİYE'DEN DEĞİL, ARABİSTAN VE AVRUPA...''

Romanyalı teknik adam, ''Türkiye'den bir teklif yok. Aldığım teklifler Arabistan ve Avrupa'dan geldi. Gaziantep bu sene evinde hiç yenilmedi. 13 maçtır yenilmiyoruz.'' şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

''BANA TÜRK PASAPORTU ÖNERDİLER''

Sumudica ayrıca ''Romanya pasaportumu asla bırakmak istemem. Bir gün tekrar orada çalışmak da istiyorum. Türk vatandaşı olmamı teklif ettiler, bana Türk pasaportu önerdiler. Bu çok anlamlı bir hareketti.'' dedi.

Sanal Oyunlar SADECE Misli.com'da! Oyun türünü seç, tahmini yap, tutarı belirle ve hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!