Son Dakika: Lille'de büyük yaprak dökümü! Burak Yılmaz ve Zeki Çelik

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Lillede büyük yaprak dökümü Burak Yılmaz ve Zeki Çelik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2021 07:00

PSG'yi geçerek Fransa Ligue 1'de şampiyonluğa ulaşan Lille'de büyük bir yaprak dökümü yaşanacak. Başta teknik direktör Galtier ile milli futbolcularımız Burak Yılmaz ve Zeki Çelik başta olmak üzere, birçok yıldız ismin takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Fransa Ligue 1 şampiyonu Lille’in maddi sıkıntılar nedeniyle birçok oyuncusuyla vedalaşmak zorunda kalacağı öne sürüldü.

L’Equipe gazetesi, başta teknik direktör Christophe Galtier olmak üzere Burak Yılmaz, Zeki Çelik, Soumare ve Reinildo’nun ayrılacağını yazdı. Zeki’ye Everton, Tottenham ve Roma, Burak Yılmaz’a ise Fiorentina ve Roma takımları talip.

GALTIER AYRILACAĞINI DUYURDU

Fransız ekibine; Neymarlı, Mbappeli PSG'nin önünde dördüncü şampiyonluğunu yaşatan Galtier, Lille'de olan süresinin dolduğunu belirtti.

Ayrılık kararını "Lille'den ayrılma zamanı geldi, başkana bildirdim. Buradaki süremi doldurdum." sözleriyle duyuran Galtier, Lyon, Nice ve Napoli'nin kendisiyle ilgilendiğini de belirtti.

BAŞKAN AYRILIĞI DOĞRULADI

Galtier'i kulüpte kalması için ikna etmeye çalıştığını ancak başarısız olduğunu belirten Lille Başkanı Olivier Letang, "Ayrılık kararına saygı duyuyorum. Onunla devam etmek istediğimi söyledim, ikna etmeye çalıştım ancak ayrılmaya karar verdi. Her şey için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!