Son dakika: Kerem Aktürkoğlu için şoke eden rapor! Galatasaray'da transfer için sıcak gelişmeler...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Kerem Aktürkoğlu için şoke eden rapor Galatasarayda transfer için sıcak gelişmeler...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2022 10:16

Galatasaray'da mazbatasını alan başkan Dursun Özbek'i hareketli bir transfer dönemi bekliyor! Sarı-kırmızılı takımla ilgili dikkat çekici transfer haberleri var...

Haberin Devamı

Tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan, başkanlık seçimi sonrası Dursun Özbek'in mazbatasını alarak göreve başladığı Galatasaray'da Sacha Boey sürprizi yaşanıyor.

beIN SPORTS'un haberine göre 21 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız futbolcunun takımdan ayrılmak istiyor. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Boey'in yeni yönetime kararını bildireceği ve gelen teklifler doğrultusunda geleceğine yön vermeyi planladığı belirtildi.

Fatih Terim'in kararıyla geçen sezon başında Rennes'den 1.1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Sacha Boey, Sarı-kırmızılı formayı toplam 19 kez giyip 1 gol attı. Genç sağ bek sezonun büyük bölümünü sakatlıklardan dolayı takımdan ayrı geçirdi.

SAĞ BEKE ONUR BULUT

Galatasaray’da başkan Dursun Özbek takıma 4-5 takviye yapacaklarını açıklarken, Transfer kararı alınan mevkilerin başında sağ bek geliyor.

Haberin Devamı

Bu bölgeye yerli bir oyuncu takviyesi planlayan sarı kırmızı yönetim, Kayserispor’da forma giyen Onur Bulut’u gündemine aldı.

Galatasaray 28 yaşındaki genç sağ bek için de girişimlerde bulunurken Kayserispor Kulübü ise Onur Bulut için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. Sarı kırmızılılar bu rakamın aşağı çekilmesi halinde somut adımlar atacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN ŞOKE EDEN RAPOR

Galatasaray 'ın geride kalan sezonda en çok oynayan ismi olan Kerem Aktürkoğlu, lig bittikten sonra sosyal medyadan veda niteliğinde bir teşekkür mesajı yayınlayarak gündem olmuştu. Sarı-kırmızılı ekipten sonra A Milli Takım 'ın da bankosu haline gelen ve son Litvanya sınavı ile birlikte bir senede 65 maça çıkan yıldız futbolcu, kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Sezon boyunca birçok Avrupa kulübü, Nef Stadyumu'na scoutlar göndererek 23 yaşındaki oyuncuyu yakından takip etti. Galatasaray'ın beklentisi 15-20 milyon Euro seviyelerinde olsa da Kerem için hazırlanan scout raporları 10 milyon Euro üzerinde teklifler gelmesini zorlaştırıyor.

Lyon'dan 8 milyon euro bütçe

Sabah'ın haberine göre; Milli futbolcuyu izleyen ve beğenen gözlemciler, "Karar mekanizmasında eksiklik var" notuyla olumsuz düşüncelerini de paylaşıyor. Fransız ve Alman kulüplerinden henüz Kerem Aktürkoğlu için 10 milyon Euro üzerinde teklif gelmedi. Lyon cephesi 7-8 milyon Euro bütçe ayırdı ancak Galatasaray'ın bu rakamı kabul etmesi mümkün değil. Sarı-kırmızılıların 2026'ya kadar sözleşmesi olan oyuncuyu düşük rakama kesinlikle satmayacağı ve maaşına zam yapılarak takımda tutmayı planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

UMUT BOZOK İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Sarı-Kırmızılılar, mutlak bir golcü almak istiyor. Aslan'da çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. Daha önce gündeme gelen Umut Bozok için resmi adımlar atılacak. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen 25 yaşındaki forvet, 20 golle krallık tacını kapmıştı. Fakat devamında Lacivert-Beyazlı kulüp, yıldız oyuncunun opsiyonunu kullanmadı. Hâl böyle olunca Aslan da görüşmeler için Fransa'nın yolunu tutacak. Galatasaray Yönetimi, Fransız temsilcisi ile Umut Bozok'un şartlarını görüşecek.

Maliyeti konuşacaklar

Lorient'in yeniden kiralama formülüne sıcak bakmadığı öğrenilirken, bonservis konusunda orta yol arayışına gidilecek. Gerçekleştirilecek toplantılarda maliyet konusuna değinilecek. Bu arada Sarı-Kırmızılılar'ın forvetteki diğer adayı da Halil Dervişoğlu. Milli futbolcu için hem Beşiktaş hem de Trabzonspor devrede.

Haberin Devamı

MARCAO, MOHAMED VE KEREM İÇİN GÖRÜŞME HAFTASI

Sarı-Kırmızılı ekipte, bu hafta ve önümüzdeki hafta birbirinden kritik görüşmeler yapılacak. Takımın yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu, Marcao ve Mostafa Mohamed'in menajerleri, yeni yönetim ile görüşme gerçekleştirilecek. Yapılacak kritik toplantılarda üç oyuncuya yapılan teklifler, yönetim ile paylaşılacak. Şimdiye kadar Aslan'ın, yıldızlarına yüksek rakamlar teklif gelmediği sürece niyeti yoktu. 51 maçta 13 gol, 12 asistlik performans sergileyen Kerem için Fransa'dan ciddi adaylar var. Ancak Sarı- Kırmızılılar'ın, 20 milyon Euro dolaylarında bir teklif gelmediği sürece Milli futbolcuyu satmayı düşünmüyor. Brezilyalı savunmacı Marcao'ya da İtalya ve İspanya'dan kulüplerin istediği biliniyor. Ancak Cim Bom, 15 milyon Euro altındaki tekliflere sıcak bakmıyor.

Haberin Devamı

Mohamed için önce ödeme

Ayrıca Galatasaray , böyle bir önerisi karşısında Marcao için sonraki satıştan pay da istiyor. Son olarak da Mostafa Mohamed'in bonservisinin, 1 Temmuz'a kadar alınması gerekiyor. Bunun için Mısır kulübü Zamalek'e 4 milyon Dolar ödeme yapılacak. Ardından gelecek teklifler doğrultusunda 24 yaşındaki forvetin satışı gündeme gelebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!