Son Dakika: Kalp krizi geçiren Eriksen futbola geri dönüyor! Yeni takımı...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Kalp krizi geçiren Eriksen futbola geri dönüyor Yeni takımı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2021 18:35

Danimarka'nın EURO 2020'de Finlandiya karşısında oynadığı B Grubu ilk maçında kalbinden sorun yaşayan ve o günden bu yana futbol oynamayan Christian Eriksen'in yeniden futbol sahalarına dönmeye hazırlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Danimarka'nın EURO 2020'de Finlandiya ile oynadığı mücadelenin 42. dakikasında kalp krizi geçiren ve ölümden dönen Christian Eriksen yeniden futbola dönmeye hazırlanıyor.

Tüm futbolseverleri korkutan Eriksen, krizin ardından hayata döndürülmüş ve kalbine pil ile birlikte defibrilatör takılmıştı.

İtalya Serie A kurallarına göre Eriksen'in yeniden Inter'le resmi maça çıkması için defibrilatörü çıkarması gerekiyor. Alabileceği bir temas ve darbeyle defibrilatörün kırılma ihtimali nedeniyle İtalya'daki kurallar, Eriksen'in yeniden profesyonel spor yapmasına izin vermiyor.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından 29 yaşındaki futbolcunun eski takımı Ajax'a geri dönme ihtimali ortaya çıktı.

Corriere dello Sport'un haberine göre; Hollanda'da Eriksen'in defibrilatörle futbol oynamasına engel bir durum bulunmadığı için başarılı futbolcunun eski takımıyla temasa geçtiği belirtildi. Ajax'ın tecrübeli futbolcusu Daley Blind'in de kalbinde bir pil bulunduğu ve bu şekilde futbol oynadığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Inter yönetimi ile Eriksen'in bir görüşme yapacağı ve İtalyan ekibinin Danimarkalı futbolcu için bonservis talep etmeyeceği öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!