Son Dakika: Jason Denayer'de ters köşe! Galatasaray ve Fenerbahçe derken...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Jason Denayerde ters köşe Galatasaray ve Fenerbahçe derken...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2022 08:55

İtalyan ekibi, Sarı-Kırmızılılar'ın kadrosuna katmayı çok istediği Jason Denayer'i ikna etti. Torino, Belçikalı stoperle yıllığı yaklaşık 3 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme karşılığında el sıkıştı. Bilindiği üzere deneyimli savunmacıyı, Türkiye'den; Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir de istemişti.

Haberin Devamı

İki farklı dönemde kiralık olarak Galatasaray forması giyen Jason Denayer, Fransız ekibi Lyon'la sözleşmesi sona erdikten sonra boşa çıkmıştı. Sarı-Kırmızılılar özellikle Marcao'nun ayrılığı sonrasında Belçikalı stoperi renklerine bağlamak istese de bir türlü yıldız isimle anlaşamadı.

27 yaşındaki futbolcu, yıllık 3 milyon Euro istedi, Aslan 2 milyon Euro verdi ancak transfer gerçekleşmedi. Cimbom'un yanı sıra Türkiye'den, Fenerbahçe , Trabzonspor ve Başakşehir de tecrübeli stoperi kadrosuna katmak için devreye girdi fakat Denayer'in yeni adresi İtalya oldu.

Fanatik'in haberine göre; deneyimli savunmacı, Torino'ya, yıllık 3 milyon Euro civarında bir rakama 3 yıllık sözleşme karşılığında 'Evet' dedi. Torino, Gleison Bremer'i Juventus'a satmasının ardından onun boşluğunu Belçikalı stoperle doldurmayı planlarken, Denayer'in perşembe ya da cuma günü yeni kulübüyle sözleşme imzalaması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!