Son Dakika: İşte Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgasının çıkış sebebi - Galatasaray Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2021 08:52

Kerem, gol kaçırınca kendisine kızgın bir şekilde söylenen Marcao’ya eliyle ‘sus’ işareti yapınca ortalık karıştı. Koşa koşa Kerem’in yanına gidip kafa atıp yumrukla vuran Brezilyalı stoper, kırmızı kartla oyundan atıldı. G.Saraylılar Marcao’ya büyük tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Spor Servisi - Giresunspor - Galatasaray maçının 60. dakikası oynanırken, sahalarda ender görülen bir tatsızlık yaşandı. Kerem Aktürkoğlu müsait pozisyonda golü atamayınca Marcao, kızgın bir şekilde söylenmeye başladı. Brezilyalı futbolcunun sözlerini duyan Kerem, kendisine eliyle ‘sus’ işareti yaptı. İşte bu andan sonra olanlar oldu...

Marcao, kimsenin beklemediği bir şekilde görev bölgesinden koşa koşa rakip yarı sahadaki Kerem’in yanına gidip önce kafa attı. Kerem, daha sonra kendisine iten Marcao karşısında savunma pozisyonu alınca, Brezilyalı futbolcu bu kez yumrukla omzuna vurdu.

Hakem olayları VAR monitöründen izledi

Olayı şaşkınlıkla izleyen diğer futbolculardan Diagne, Marcao’yu; Cicaldau da Kerem’i tutarak uzaklaştırdı. Kerem, yaşadığı şok ile kenara gelip, “Bana nasıl vurabilir” diye isyan ederken, Giresunsporlu oyuncular hakem Erkan Özdamar’a Marcao’yu işaret edip kırmızı kart göstermesini istedi.

Haberin Devamı

Son Dakika: İşte Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgasının çıkış sebebi - Galatasaray Haberleri

Özdamar, gerginliğin yatışmasının ardından VAR monitörüne giderek yaşananları izledi ve Marcao’yu direkt kırmızı kartla oyundan attı. Hemen ardından Kerem Aktürkoğlu da, teknik direktör Fatih Terim tarafından oyundan çıkarılıp kenara alındı.

TERİM KAVGA ÖNCESİ KEREM’İ KENARA ALMAK İSTEDİ AMA...

Giresunspor taraftarlarının alkışları arasında oyundan çıkıp kulübeye oturan Kerem Aktürkoğlu, “Ben sadece ‘sus’ işareti yaptım” diye kendini savunurken, Fatih Terim genç oyuncusuna moral verdi.

Bu arada kavga öncesi Kerem, Feghouli ve Taylan’ın yerine oyuna girmek için kenara gelen Alpaslan, Babel ve Emre Kılınç’ın hakemler tarafından kenarda bekletilmesinin ardından Marcao-Kerem olayı patlak verince Fatih Terim küplere bindi.

Terim, 4. hakem Alper Çetin’e “Neden değişiklikleri yaptırmadınız!” diye çıkıştı. Fatih Terim olayla ilgili, “Oyuncuları değiştirin dedim, değiştirirken pozisyon pas geçti. kalınca... Olacağı varmış” dedi.

Fatih Terim'den Marcao ve Kerem açıklaması!

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, 100 TL oyna 100 TL kazan!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!