Son dakika: İspanyollardan Galatasaray için transfer iddiası! 5 milyon Euro teklif edecek

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: İspanyollardan Galatasaray için transfer iddiası 5 milyon Euro teklif edecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2022 19:23

Seçimin hemen ardından Domenec Torrent ile yollarını ayırıp takımı başarılı Teknik Direktör Okan Buruk'a teslim eden sarı kırmızılılar transfer çalışmalarını Cenk Ergün'ün liderliğinde sürdürüyor. Savunmaya iki transfer yapan Galatasaray, orta saha için görüşmelerini sürdürürken İspanya'dan transfer iddiası geldi.

Haberin Devamı

Transfer çalışmaları kapsamında Konyaspor’dan stoper Abdülkerim Bardakçı’yı bonservisiyle Eyüpspor’dan sol bek Kazımcan Karataş’ı da kiralık olarak renklerine katan Galatasaray gözünü orta saha transferine dikti. 

Okan Buruk'un takımın başında getirdikten sonra Konyaspor’dan stoper Abdülkerim Bardakçı’yı bonservisiyle, Eyüpspor’dan sol bek Kazımcan Karataş’ı da kiralık olarak renklerine katan sarı kırmızılılar çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

6 TRANSFER DAHA

Kaleci mevki hariç diğer bölgelere toplamda 6 transfer yapmayı planlayan Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yapılacak transferler hakkında bilgi veren Futbol Direktörü Cenk Ergün, "Galatasaray'ın kadrosunda bizimle devam edecek olan birçok oyuncu var. Ama bunların dışında eksik bölgelerde ilk çalışmaları yapacağız. İlk etapta orta saha için çalışmamız olacak." demişti.

Haberin Devamı

BURUK'TAN ORTA SAHA VURGUSU

Yine yapılacak transferler hakkında konuşan Teknik Direktör Okan Buruk ise orta saha vurgusu yaparken "Bizim de dışarıdan takip ettiğimiz, başkanımızın da bildiği bazı takviyelere ihtiyacımız var. Orta sahadaki eksiklerin üzerinde doğru şekilde çalışacağız. Yerli sayısını da hesaplamamız gerekiyor. Hem yerli hem de kaliteli, direkt etki edecek yabancı oyuncuları kadroya katmak istiyoruz. Çevresinde daha iyi oyuncu olunca kendisi de daha iyi oynayan oyuncular olacağını görecesiniz." açıklamasını yapmıştı.

İSPANYA'DAN TRANSFER İDDİASI

Orta sahayı güçlendirmek için görüşmelerinin sürdüren Galatasaray'ın bonservisi Espanyol'da bulunan Vargas için devreye girdiği belirtildi.

İspanyol basınında çıkan haberde, sarı kırmızılıların geçen sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak geçiren Matias Vargas için 5 milyon Euro'luk bir teklif yapabileceği iddia edildi.

13 ASİST YAPTI

Arjantinli orta sahanın Adana Demirspor'daki performansına değinilirken Matias Vargas'ın geçen sezon Türkiye Ligi'nde 13 asist yaparak en çok gol pası veren futbolcu olduğu vurgulandı.

2019 yılında Espanyol'a transfer olan oyuncunun İspanyol ekibinde bir varlık göstermediği belirtildi.

Haberin Devamı

2024 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

Velez Sarsfield takımından Espanyol'a 10.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan 25 yaşındaki oyuncunun 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!