Son dakika haberi: Vincent Aboubakar'ın transferinde flaş gelişme! Beşiktaş beklenirken büyük sürpriz...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2021 01:34

Son dakika transfer haberi... Vincent Aboubakar'ın yeni takımı belli oldu. Al Nassr, Beşiktaş'la sözleşme yenileme konusunda anlaşamayan Vincent Aboubakar'ı transfer ettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Adı Beşiktaş'ın yanı sırada Fenerbahçe ile de anılan Kamerunlu golcü, Suudi Arabistan Kulübü Al Nassr'a transfer oldu.

Suudi Arabistan'da Al Nassr Kulübü, Kamerunlu golcüyü kadroya kattıklarını ve 3 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Transferin sinyalini sosyal medya hesabından veren kulüp yöneticisi Al-Saif, kulübün resmi hesaplarının takip edilmesini belirttikten birkaç saat sonra Aboubakar açıklandı.

3 YILDA 18 MİLYON AVRO

Suudi basınında çıkan haberlere göre, oyuncunun 6 milyon avro civarında yıllık ücret alacağı belirtildi.

Öte yandan 30 yaşındaki golcünün, siyah beyazlı takımdan gelen 2.7 milyon avroluk teklifi geri çevirdiği iddia edildi.

BEŞİKTAŞ'I LARiN'LE BİRLİKTE TAŞIDI

Siyah beyazlı formayla 29 maçta attığı 16 golle Cyle Larin'den sonra en büyük katkıyı yapan 29 yaşındaki golcü, Beşiktaş'la yıllık ücret konusunda anlaşma sağlayamamıştı.

Haberin Devamı

Siyah beyazlıların şampiyonluk yarışında Cyle Larin'den sonra en skorer isim olan Aboubakar, attığı 16 golün yanı sıra 5 de asist katkısında bulundu.

"F.BAHÇE VE G.SARAY'A GİTMEYECEĞİM"

Kamerunlu golcü geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, adının Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılmasına değinmiş, "Fenerbahçe ve Galatasaray ile adım anılıyor ama ben sadık, gururlu, samimi ve içten bir insanım. Bu kulüplere gitmeyeceğim. Her futbolcu aslında kendi yolunda yürüyor, kendi ismini bir yerlere yazdırıyor. Kararlı futbolcular gittikleri yerlerde bir tarih yazıyorlar. Mesela Pascal Nouma gibi." ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!