Son Dakika Haberi... İngiltere'de rekor transfer! Pep Guardiola istedi, Grealish imza atıyor... Tehdit mesajları yağmıştı...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi... İngilterede rekor transfer Pep Guardiola istedi, Grealish imza atıyor... Tehdit mesajları yağmıştı...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2021 13:25

Premier Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Manchester City, rekor transferi açıklamaya hazırlanıyor. Manchester ekibi, transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Jack Grealish için son aşamaya geldi. İngiliz devine imza atmaya hazırlanan 25 yaşındaki yıldız, bir yandan da kız arkadaşının aldığı tehdit mesajları sebebiyle özel hayatında zorluklar yaşıyor.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - Premier Lig'de son 4 sezonda 3 şampiyonluk yaşamasına karşın Şampiyonlar Ligi hasreti devam eden Manchester City, transfer rekoru kırmaya hazırlanıyor.

Son dönemde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve geçen sezon Aston Villa formasıyla 27 maçta 7 gol, 12 asistlik performansa imza atan Jack Grealish, Manchester'ın yolunu tutuyor.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Manchester City, İngiliz futbolunun son dönemdeki en heyecan verici oyuncularından biri olarak gösterilen Grealish için 117 milyon euroluk bir teklifte bulundu.

25 yaşındaki futbolcunun, Aston Villa Sportif Direktörü Johan Lange ile görüşmelerde bulunduğu ve transferine izin verilmesini istediği belirtildi. Ayrıca Grealish'in gün içerisinde de sağlık kontrolünden geçmek için Manchester'a gidebileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

TARİHİN EN PAHALI İNGİLİZ OYUNCUSU

Bu transferin gerçekleşmesi halinde Jack Grealish, tarihin en pahalı İngiliz oyuncusu olacak. Şu anda zirvede Manchester United'ın Leicester City'e bonservisi için 87 milyon euro ödediği Harry Maguire yer alıyor. Tecrübeli stoper 85 milyon euro ile Jadon Sancho takip ediyor.

Son Dakika Haberi... İngilterede rekor transfer Pep Guardiola istedi, Grealish imza atıyor... Tehdit mesajları yağmıştı...

PREMİER LİG REKORU KIRILACAK

Ayrıca Manchester City, 118 milyon euroluk bonservis ücretiyle Premier Lig tarihinin de en pahalı transferine imza atmış olacak. Bu alanda zirvede ise 105 milyon euro ile Paul Pogba bulunuyor.

RONALDO İLE 7. SIRAYI PAYLAŞACAK

Genel olarak tarihin en pahalı transferleri listesinde 222 milyon euro ile Neymar zirvedeki yerini korurken Grealish, Manchester City'e imza atmasıyla birlikte bu alanda 7. sırayı Cristiano Ronaldo ile paylaşacak. Portekizli yıldız, Real Madrid'den 2018 yazında 117 milyon euroya Juventus'a transfer olmuştu.

KIZ ARKADAŞININ PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Jack Grealish, Manchester City'e transferi için gün sayarken kız arkadaşı Sasha Attwood ise tehdit mesajlarıyla boğuşuyor.

Haberin Devamı

EURO 2020'de İngiltere'nin İtalya'ya finalde kaybetmesinin ardından yapılan sözlü saldırılardan nasibini Grealish'in kız arkadaşı da alıyor.

The Sun'da yer alan haberde, Jack Grealish'in kız arkadaşı Sasha Attwood, EURO 2020 sonrası 200 ölüm tehdidi aldığını açıkladı.

Ünlü model, Youtube hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Umarım kanser olursun ve ölürsün. Umarım tüm ailen ölür' şeklinde tehditler aldım. Umarım bir dahaki sefere arabaya bindiğinde çarparsın ve ölürsün, umarım Wembley'den sonra ölürsün."

ATWOOD'UN YAYINI SONRASI DESTEK MESAJLARI

Sasha Attwood'un Youtube'dan yaptığı yayın sonrasında ise İngiliz taraftarlar destek mesajları yağdırdı. Özellikle Grealish'in imza atmaya hazırlandığı Manchester Cityli taraftarlar, tehdit mesajları alan Attwood'a destek oldular.

Haberin Devamı

Son Dakika Haberi... İngilterede rekor transfer Pep Guardiola istedi, Grealish imza atıyor... Tehdit mesajları yağmıştı...

İLİŞKİLERİ TURNUVA ESNASINDA ORTAYA ÇIKTI

Jack Grealish ve Sasha Attwood çifti EURO 2020'ye kadar ilişkilerini gizli tutmuştu. Çiftin birlikte oldukları turnuvada devam ederken ortaya çıkmıştı.

SOUTHGATE DE HEDEF OLMUŞTU

25 yaşındaki yıldızın, EURO 2020'de teknik direktör Gareth Southgate'in kendisine yeterli kadar süre vermemesi nedeniyle İngiliz teknik adam eleştiri almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!