Son Dakika Haberi | Galatasaray'da Mbaye Diagne'ye artık nöbet bile yok!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi | Galatasarayda Mbaye Diagneye artık nöbet bile yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2020 07:00

Diagne düşük performansı ve son maçta çıkarken gösterdiği tepki sonrası yedek golcü koltuğunu bile yitirdi.

Haberin Devamı

Sezon başında gönderilecek oyuncular arasında yer alan ancak talibi çıkmayınca takımda kalan ve mecburen oynatılan Diagne, 6 haftada gözden düştü! Fatih Terim golcü futbolcuyu kazanmak için şans verse de Senegalli yıldız takımdaki 2. santrfor pozisyonundan da oldu!

G.Saray’da Fatih Terim’in sezon başında ‘gönderilecek’ oyuncular arasında yer verdiği ancak talibi çıkmayınca takımda kalan ve mecburen oynatılan Mbaye Diagne 6 haftada gözden düştü! Tecrübeli hoca, golcü oyuncuyu kazanmak için şans verse de Diagne takımdaki 2. santrfor koltuğundan da oldu! Radamel Falcao’nun yokluğunda Ankaragücü maçına ilk 11’de başlayan Diagne tamamen başarısız performansı sonrasında yedek golcü sıfatını Ryan Babel’e kaptırdı.

Son maçta şutu bile yok

Sahada kaldığı 56 dakika boyunca Ankaragücü kalesine tek bir şut dahi çekemeyen Diagne’nin oyundan alındığı için gösterdiği tepki ve yedek kulübesine dahi uğramayıp sinirli şekilde soyunma odasına gitmesi de hoş karşılanmadı. Bu yaşananların ardından Fatih Terim’in sol kanatta formayı verdiği ve ilk 11’de direkt oynattığı Babel kritik bir rol üstlenecek. Diagne’nin kötü performansı nedeniyle teknik heyet Radakel Falcao’nun forma giyemediği maçlarda santrforda artık Senegalli golcüye değil, Ryan Babel’e görev verecek.

Haberin Devamı

Değeri 3.2 milyon Euro’ya indi!

Bu sezon Galatasaray forması ile UEFA Avrupa Ligi’nde 2 gol kaydeden Mbaye Diagne ligde henüz golle tanışamazken 2 sene içinde inanılmaz değer kaybı yaşadı! Ocak 2019’de Galatasaray’ın bonusları ile Kasımpaşa’dan 13 milyon Euro’ya aldığı 29 yaşındaki Diagne saha içinden çok daha dışındaki olaylarla gündeme gelirken değeri 4’te 1 oranında geriledi. Galatasaray’a geldiği yıl toplamda fileleri 31 kez havalandırıp Süper Lig’de, gol kralı olmayı başaran Mbaye Diagne’nin piyasa değeri 3.2 milyon Euro’ya kadar düştü.

iŞTE DIAGNE’NiN iMZA ATTIĞI BAZI SKANDALLAR

· Fransız L’Observateur dergisine “Ben, çok eşli bir insanım ve şu anki eşim Teresa Niutta da bunu biliyor” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

· PSG maçında Vanaken’den topu ısrarla alıp penaltı kaçırdı. Maç sonu Brugge soyunma odasında yumrukların konuştuğu iddia edildi.

· Club Brugge’de attığı bir golün ardından tribüne koşmuş ve bir taraftarın birasını içmişti. Tepkiler üzerine “Bardak boştu” açıklaması yaptı.

· Sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayında bir kadın hayranına “İlk kez ne zaman seks yaptın?” diye sorması büyük tepki çekti.

· Pandemi döneminde ülkesi Senegal’e yaptığı yardımlar arasında kendi fotoğrafının bulunduğu maskelerin de bulunması eleştirildi.

· Brugge’ün şampiyonluk fotosunda yer verilmeyince Clement’i silip kendisini ekledi ve “Hocasız bir takım! Biz de iyiydik beyler” yazdı.

Haberin Devamı

"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!