Son Dakika Haberi | Galatasaray'da Feghouli İstanbul’da Belhanda ve Falcao 11’de!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2020 07:00

Sarı kırmızılılarda hedefteki 3 yıldızdan 1’i yok, diğer 2’si Erzurum’da oynayacak...

Haberin Devamı

Galatasaray’da performansıyla eleştirilen isimlerden Radamel Falcao, bugün Süper Lig’deki Erzurum deplasmanında sahada olacak. Sakat Sofiane Feghouli kadroya alınmazken, Younes Belhanda da 11’e dönüyor.

G.Saray’da başkan Mustafa Cengiz’in maaşta indirime gitmedikleri için hedef aldığı isimlerden Sofiane Feghouli, Erzurum maçının kadrosunda yer almadı. Son 2 gündür sırt ağrıları artan ve bu yüzden antrenmanlarda yer almayan Cezayirli futbolcu, kritik deplasman için kafileye alınmadı ve İstanbul’da kaldı. Feghouli’nin özellikle başkan Cengiz’in bu sözlerinden olumsuz etkilendiği ve özellikle sosyal medyadan aldığı mesajlardan da son derece rahatsız olduğu ifade edildi.

EMRE AKBABA YEDEK

Sarı kırmızılılarda performansıyla eleştiri oklarının hedefi olan Radamel Falcao bugün Erzurum’da sahada olacak. Orta sahada ise kart cezalısı Etebo’nun yerine Ömer Bayram forma giyecek. Alanya maçında ilk yarıda sergilediği performansla sınıfta kalan Emre akbaba ise bugün kulübede oturacak ve Belhanda ilk 11’de görev alacak. Linnes de kadroya alınmazken sağ bekte ise Omar Elabdouellai oynayacak.

Haberin Devamı

ASLAN KÖTÜ SERiYE SON VERMEK iSTiYOR

Son 3 lig maçında 2 yenilgi ve 1 beraberlik ile 8 puan yitiren G.Saray kötü gidişe Erzurum deplasmanında son vermek istiyor. Aslan’da kadroya alınmayan Feghouli ve Linnes’in yanı sıra cezalı Etebo forma giyemeyecek. Luyindama ve Belhanda sarı kart görürlerse Ankaragücü maçında cezalı duruma düşecek. 3. kez karşılaşacak 2 takımın daha önceki randevusunda bir maçı Cimbom kazandı, bir maç berabere bitti.

Son Dakika Haberi | Galatasarayda Feghouli İstanbul’da Belhanda ve Falcao 11’de

"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!