Son Dakika Haberi: Galatasaray stoper transferinde mutlu sona ulaştı! Gece yarısı bombası...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2021 09:56

Son dakika haberi... Galatasaray, İngiliz stoper Japhet Tanganga için İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham ile anlaştı. Tanganga'nın Galatasaray'dan alacağı maaş belli olurken, sözleşmenin detayları da ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Spor Servisi - Galatasaray’da Christian Luyindama’nın beklenen performansın altında kalması sonrasında stoper bölgesi için yabancı bir savunmacı arayışı başlarken, listedeki adaylar arasında üst sıralarda yer alan Japhet Tanganga için son aşamaya girildi.

Sarı kırmızılılar 1 haftadır 22 yaşındaki stoperi kadroya katmak için Premier Lig ekibi Tottenham ile görüşürken, kulüplerinde transfer için anlaşma sağlandı.

1.2 MİLYON EURO MAAŞ

Yapılan anlaşmaya göre Galatasaray, genç futbolcuyu 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna katacak. Japhet Tanganga’ya 1.2 milyon Euro maaş verilecek. Kulübünde şans bulmakta zorlanan İngiliz futbolcu, geçen sezon sadece 13 resmi maçta oynadı.

SON SÖZ TANGANGA'DA

İngiliz basınında yer alan habere göre Tottenham ile anlaşan Galatasaray, 22 yaşındaki Tanganga'nın kararını beklemeye başladı. İlk tercihi Tottenham'da kalıp forma için savaşmak olan Tanganga, Christian Romero transferinin kısa süre içerisinde resmileşmesi sonrasında istediği süreyi alamayacağını fark edip Galatasaray'a 'Evet' diyecek.

Haberin Devamı

Son Dakika Haberi: Galatasaray stoper transferinde mutlu sona ulaştı Gece yarısı bombası...

Hemen Misli.com'a gel, 7 farklı oyun seçeneğiyle sanal bahis oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!