Son Dakika Haberi... Fenerbahçe'de Vitor Pereira'dan Antwerp maçı sonrası Mesut Özil açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi... Fenerbahçede Vitor Pereiradan Antwerp maçı sonrası Mesut Özil açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2021 22:22

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Royal Antwerp ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi'nde Royal Antwerp ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, maç sonunda açıkalamalarda bulundu.

İşte Vitor Pereira'nın açıklamaları;

Hiç şüphe yok ki iki takımın da işine gelmeyen bir skor oldu. Biz bugünkü maçı kazanmak istiyorduk. Erken bir gol yedik, böyle turnuvalarda hatalar pahalıya patlıyor. İlk yarıda takımımın baskısı her zamanki gibi değildi.

RİTMİ BELİRLEYEMEDİK

Bu da topu tutamamamıza sebep oldu, maçın ritmini belirleyemedik ve maçı kontrol edemedik. Takımımın 2-2'den sonraki performansından memnunum. Ancak o dakikadan sonra takımım normalde görmek istediğim oyunu gösterdi.

MEMNUN DEĞİLİM

Biz genç ve gelişmek isteyen bir takımız. Bu süreçlerde bu tarz turnuvalarda böyle şeyler olabiliyor. İstediğimiz sonucu alamadık, sonuçtan memnun değilim. Düzeltmemiz gereken şeyler var.

Haberin Devamı

MESUT TOPLA İYİ AMA...

Mesut bugün gayet iyi futbol sergiledi ama o andan itibaren daha baskılı olmamız gerekiyordu. Mesut topla iyi ama biz topu pek tutamadık, baskıyı arttıracak oyuncular istiyorduk. Mesut çıkmasaydı ne olurdu? Bilemem, futbol bu.

NİYE DİĞERLERİNİ SORMADINIZ?

Mesut dışında Berisha'yı da, başka oyuncuları da çıkardık. 4 oyuncu çıkardım aynı anda, niye diğerlerini sormadınız? Amacımız oyuna taze kan sokmaktı.

PEREIRA'NIN BASIN TOPLANTISI

Benim için en önemli şey, bu takımda ruh var. İyi bir takımımız var, takım ruhuna sahip takımımız var. İyi oynadığımız bölümler oluyor ama düzeltmemiz gereken anlar da oluyor. Bir kişi bile 'Bu takım koşmadı, mücadele etmedi' diyemez. Biz yeni bir takım inşa etmeye çalışıyoruz. Tecrübe ve istikrara ihtiyacımız var.

Hatalarımızı düzeltmemiz gerekiyor. Baskımızı kompakt yapamadık. Oyun, sürekli hızlı geçişler şeklinde oynandı. Hızlı oynamak istedik. İlk yarının özeti buydu. İlk yarıya göre ikinci yarıda kompakttık. Fakat rakibimiz 2-2'yi buldu. Görmek istediğim görüntü 2-2'den sonraydı. Benim bunları düzeltmem gerekiyor. Kulüpte herhangi biri Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ni kazanacak seviyede olduğunu düşünmemeli. Biz bu turnuvayı kazanacak seviyede değiliz.

Haberin Devamı

Benim yapmam gereken oyunculara bunu aşılayabilmek. Bazen bunu yapıyoruz bazen yapamıyoruz. 90 dakika boyunca oyun çok hızlı oynandı, sürekli geçiş oyunları gördük. Çok koştuk ama iyi anlamda değil. Trabzonspor maçından sonra yapmam gereken belki de takım ruhunu yüksek tutmayı becerebilmeliydim. Gol yiyince çok hızlı oynamaya çalışıyoruz. Bir an önce gol atmalıyız diye hızlı oynuyoruz. Bu şekilde oyunu kontrol etmeniz mümkün değil.

Seviyelerini yukarı çıkarmaya uğraşacaklarını anlatan Pereira, kaçan penaltıyı Valencia'nın o an öyle inanarak kullandığını ve bunda bir yanlış görmediğini belirterek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!