Son Dakika Haberi | Fenerbahçe'de Erol Bulut derbinin provasını yapacak

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi | Fenerbahçede Erol Bulut derbinin provasını yapacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2020 07:00

Kadroda değişime gidecek olan F.Bahçe’de G.Birliği deplasmanı Beşiktaş maçı için de kritik öneme sahip...

Haberin Devamı

Nazım Sangare ile Mert Hakan’ın 11’de olmasına kesin gözle bakılırken Valencia’nın yokluğunda Perotti’nin de sahada olması bekleniyor. Forvette ise Samatta dönse bile Cisse tercih edilecek.

Sakatlıklar, formsuzlar ve kadroda revizyon talepleriyle Gençlerbirliği maçına çok farklı bir 11’le çıkması beklenen Erol Bulut, bu maçta anı zamanda Beşiktaş derbisinin de provasını yapacak. Kasık sakatlığı bulunan Gökhan Gönül’ün yerine Nazım Sangare’nin forma giyeceği Gençlerbirliği maçında, Diego Perotti, Mert Hakan Yandaş, Filip Novak, Papiss Cisse’nin de kadroda yer bulması bekleniyor.

MERT BEĞENiLDi 

Milli arada oynanan Karagümrük maçında performansı çok beğenilen Mert Hakan ve milli takımdan dönecek olan Nazım’ın ilk 11’de sahaya
çıkması kesinlik kazanırken, Erol Bulut, Valencia’nın yokluğunda Beşiktaş maçında oynatmayı düşündüğü Diego Perotti’yi de ilk 11’de denemek istiyor.

Haberin Devamı

ADEMi HAMLE OYUNCUSU 

Bulut’un ayrıca solda ve gol noktasında da değişikliğe gitmesi sürpriz olmayacak. Çok formda olan Caner Erkin’i kesme ihtimali bulunmayan genç teknik adam, Thiam’ın formsuz Samatta’nın sakatlıktan çıkması nedeniyle kanat oyuncusu gibi bindirmeler yapan Novak-Caner ikilisini ilk kez bu maçta önlü arkalı deneyebilir. Samatta sakatlıktan çıksa bile riske edilmeyip maça Papiss Cisse ile başlayacak olan Erol Bulut, Kemal Ademi’yi ise hamle oyuncusu olarak kullanacak.

Haberin Devamı

Misli.com'a üye ol, sanal oyun kuponu yap, 10 TL kazan! Sadece Misli'de, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!