Son Dakika Haberi | Derbide bir sürü gol, bir sürü sürpriz!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi | Derbide bir sürü gol, bir sürü sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2020 07:00

7 gollü derbi dünya basınında da geniş yankı uyandırdı...

Haberin Devamı

Tuttomercato, Fenerbahçe-Beşiktaş maçının sonucunu bu başlıkla duyururken, Walfoot ‘İstanbul’da çılgın derbi’, L’Equipe ise “Beşiktaş yarışta, Alanya zirvede yalnız” diye yazdı.

Beşiktaş’ın 15 yıl sonra Kadıköy’de zafere imza attığı 4-3’lük derbi dış basında da geniş yer aldı. 

A BOLA (PORTEKiZ): “Aboubakar, Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 4-3 yendiği maçta attığı iki golle derbinin belirleyici ismi oldu.”

TÜRK GOL BANYOSU

ZEROZERO (PORTEKiZ): “Türk gol banyosu... Beşiktaş, derbide F.Bahçe’yi 4-3 yenerken Aboubakar 2 golle maçın yıldızı oldu.”

WALFOOT (BELÇiKA): “İstanbul’da F.Bahçe ile Beşiktaş arasında inanılmaz bir derbi oynandı. Beşiktaş, 10 kişi kalmasına rağmen N’Sakala’nın kariyerinde attığı ikinci gol ile maçı kopardı.”

ABOUBAKAR MAÇIN KAHRAMANI

Haberin Devamı

AFRiCATOPSPORT (AFRiKA): “Vincent Aboubakar, Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi 4-3 yendiği maçta 2 gol atarak derbiyi takımına getirdi.” ·

TUTTOMERCATO (iTALYA): “Bir sürü gol, bir sürü sürpriz. Süper Lig’de 10 kişi Beşiktaş, derbide Fenerbahçe’yi 4-3 mağlup etti. Beşiktaş yarış içine girdi, Fenerbahçe 3.’lüğe düştü.” 

L’EQUIPE (FRANSA): ‘’Beşiktaş, Fenerbahçe’yi Aboubakar’ın 2 golüyle 4-3 yenip yarışa ortak oldu. Alanyapor ise zirvede yalnız kaldı.’’

BEŞİKTAŞ TARİH YAZDI 

VOETBALZONE (HOLLANDA): “10 kişi Beşiktaş, Kadıköy’de F.Bahçe’yi 4-3 yendi ve ve 15 yıl sonra deplasmanda ilk kez kazandı! Beşiktaş, bu galibiyetle 8. sıradan 4.lüğe çıktı.”

Misli.com'a üye ol, sanal oyun kuponu yap, 10 TL kazan! Sadece Misli'de, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!