Son dakika Haberi: Cristiano Ronaldo resmen Manchester United'da! Geri dönüş açıklandı, maaşı ve bonservisi...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2021 18:55

Cristiano Ronaldo resmen Manchester United'da! Manchester City'e imza atacağı konuşulan Portekizli yıldız, eski kulübüne geri döndü.

Haberin Devamı

Spor Arena Dış Haber - Manchester United, Juventus'tan Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

İnzgiliz ekibinden yapılan açıklmada "Cristiano Ronaldo'nun transferini açıklamaktan mutluluk duyuyoruz" denildi.

İŞTE RONALDO'NUN JUVENTUS'A VEDASI

"Juventus için kalbimi ve ruhumu ortaya koydum. Geriye dönüp baktığımızda birlikte harika şeyler elde ettiğimizi görüyoruz. İstediğimizi elde edemesek de, birlikte çok güzel bir hikaye yazdık. İtalya'nın en büyüğü, Avrupa'nın en büyüklerinden biri olan harika kulüpten ayrılıyorum. Juventus için son güne kadar her şeyimi verdim. Ben her zaman sizden biri olacağım. Her zaman kalbimdesiniz..."

23 MİLYON EURO ÖDEYECEK, MAAŞI...

Manchester United'n, Cristiano Ronaldo için Juventus'a 15+8 milyon euro bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi. Ronaldo'nun ise yıllık 29 milyon euro kazanacağı 2 senelik sözleşme imza attığı kaydedildi.

Haberin Devamı

12 YIL SONRA MANCHESTER UNITED'A GERİ DÖNÜŞ

Cristiano Ronaldo, 12 yıl sonra eski kulübüne dönmüş oldu. 36 yaşındaki futbolcu, Manchester United kariyerinde 292 maçta 118 gol, 69 asistlik performans sergilemişti.

RESMİ SİTE ÇÖKTÜ

Transferin resmen açıklanmasının ardından, İngiliz ekibinin web sitesi çöktü

Son dakika Haberi: Cristiano Ronaldo resmen Manchester Unitedda Geri dönüş açıklandı, maaşı ve bonservisi...

BUGÜN NELER YAŞANDI?

Juventus teknik direktörü Allegri, yaptığı basın toplantısında Ronaldo ile ilgili soruya; "Ronaldo dün bana takımda kalmak istemediğini ve hemen ayrılmak istediğini söyledi. Bu yüzden bugün antrenmana çıkmadı ve yarınki maçta oynamayacak." yanıtını vermişti.

PEP GUARDIOLA YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI AMA...

Cristiano Ronaldo'nun transferi hakkında açıklamalarda bulunan Pep Guardiola, "Pek bir şey söyleyemem. Kane, Tottenham gibi harika bir kulüpte kalacağını açıkladı. Cristiano hala Juventus'un oyuncusu. Transferin kapanmasına 3-4 gün kaldı, her şey olabilir. Kişisel görüşüme göre, buna Ronaldo ve Messi dahil, nerede oynayacaklarına onlar karar veriyor. Görüşmelere kendileri liderlik ediyor. Şu an elimdeki kadrodan son derece memnunum ve öyle olmaya devam edecek." demişti.

Haberin Devamı

SOLKJAER AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Öte yandan Manchester United Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, kulübün unutulmaz oyuncuları arasında yer alan Portekizli yıldıza açık kapı bıraktı. Solskjaer, "Ronaldo iyi ilişkilerimiz var. Bruno Fernandes, onunla devamlı konuşuyor. Eğer Juventus'tan ayrılmak istiyorsa burada olduğumuzu biliyor. Ronaldo, kulübümüzün efsanesi ve bence tarihin en iyi oyuncusu. Neler olacağını zaman gösterecek." şeklinde konuşmuştu.

MANCHESTER CITY SON ANDA MASADAN KALKTI

Ronaldo'nun Manchester City'e imza atması beklenirken transferde flaş gelişmeler yaşanmıştı. Gün içerisinde Manchester City'nin masadan kalktığı ve yıldız oyuncunun Manchester United'a yakın olduğu duyurulmuştu.

Haberin Devamı

BBC'de yer alan haberde "Manchester City, Cristiano Ronaldo transferinden vazgeçti." ifadeleri kullanılmıştı.

MANCHESTER CITY'E VERDİĞİ CEVAP ORTAYA ÇIKTI

Manchester United'ın teklifi geldikten sonra Cristiano Ronaldo, Manchester City'e "Teklifinizle ilgilenmiyorum" cevabını verdiği belirtildi.

ALEX FERGUSON İLE GÖRÜŞTÜKTEN SONRA...

Manchester Evening News ise bu gelişmeleri "Manchester United, bu sabah Sir Alex Ferguson'la görüşmesinin ardından Cristano Ronaldo'ya kontrat teklifini iletti." şeklinde duyurmuştu.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Spor Arena (@sporarena)'in paylaştığı bir gönderi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!