Son Dakika Haberi: Beşiktaş'tan Mandzukic bombası! Müjdeli haber - Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi: Beşiktaştan Mandzukic bombası Müjdeli haber - Transfer Haberleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2021 08:32

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'tan Mario Mandzukic hamlesi. Kara Kartal'a, Hırvat futbolcudan müjdeli haber geldi. İşte Beşiktaş'tan son dakika transfer haberi....

Haberin Devamı

Beşiktaş, Mario Mandzukic ve Mame Diouf için çalışmalarını hızlandırdı. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın yönetiminde gelecek sezona da damga vurmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için kolları sıvadı. İlk olarak Aytemiz Alanyaspor'la yollarını ayıran tecrübeli orta saha oyuncusu Salih Uçan'la el sıkışan yönetim, başarılı futbolcuya gelecek hafta imza attırmayı planlıyor. Salih'le yapılan anlaşma sonrasında hücum hattına yoğunlaşan Kara Kartal, Cenk Tosun'un ayrılığı, Vincent Aboubakar'ın da yeni sözleşme için 3.5 milyon Euro'da diretmesi sonrasında çifte golcü harekâtı başlattı. Bu doğrultuda ara transfer döneminde takımın kapısından dönen Mario Mandzukic'i tekrar hedefleri arasına ekleyen Kara Kartal'a, Hırvat futbolcudan müjdeli haber geldi.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ FAKTÖRÜYLE BEŞİKTAŞ'A SICAK

Yarım dönemlik Milan macerasını tamamlamasının ardından boşa çıkan 35 yaşındaki golcü, Arap Yarımadası kulüplerinden teklifler olmasına rağmen kariyerine Avrupa'da devam etme kararı aldı. Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar'ın yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olması sebebiyle Mandzukic'in Ocak ayına göre Beşiktaş'ta oynamak için daha istekli olduğu kaydedildi. Cenk Tosun'la birlikte Aboubakar'la da yolların ayrılma ihtimalinin masada olması sebebiyle Kara Kartal, bir değil iki golcü peşinde... Şampiyonlar Ligi'nde yer alacakları için marka golcü kontenjanını Mario Mandzukic'e ayıran yönetim, ek olarak Süper Lig'i çok iyi bilen Mame Diouf'un üzerine de yoğunlaştı. Hatayspor'da geçen sezon 38 maça çıkıp 19 gol ve 6 asistle oynayan 33 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan yönetim, kulübüyle artı bir yıl daha opsiyonu bulunan tecrübeli ismin, bonservisini alıp gelmesini isteyecek.

ÇEBİ SİNYALİ VERMİŞTİ

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önceki gün D-Smart’ta yaptığı açıklamada transfer için özellikle golcü konusunun altını çizmişti. Çebi, "Transfer konularını hoca bilir, santrfor konusunda tedbirli olmalıyız, o bölge önemli. Ghezzal’ı son dakikada motor kurye ile yetiştirdik, kimse vazgeçilmez değildir. Parasını ödemeyeceğim abuk subuk rakamlarla futbolcu getirmeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, iddaa heyecanını Misli.com'da yaşa...

BAKMADAN GEÇME!