Son Dakika Haberi | Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'dan maç sonu flaş tepki!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika Haberi | Beşiktaşta Sergen Yalçından maç sonu flaş tepki
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2020 22:37

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

Haberin Devamı

Süper Lig'de Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalar yaptı.

İşte Sergen Yalçın'ın sözleri;

Welinton nereden geldi diyorlar ya sürekli, Welinton sakatlandıktan sonra gördük durumu. Fazla konuşmamak lazım o yüzden.

İNANILMAZ HATALAR YAPTI

Montero, Vida ve Ersin inanılmaz hatalar yaptı. Kırmızı kartı bilmiyorum. topa Ersin vuruyor, çok eminler hakemler. Bütün maçları böyle takip etsinler hakem arkadaşlar. Bazı maçlarda böyle olmuyor maalesef

AĞIR GELDİ TEMPO

Biz kötü oynadık. Nerede geçen haftaki takım, nerede bu takım. 5 gün arayla oynadık, oyuncularımıza ağır geldi herhalde bu tempo.
Kalemize ilk gelen top 43'te gol oldu. Kaleye gelen her ilk top gol oluyor, bir kere geliyor oluyor. Bireysel hatalar çok öne çıktı. 10 kişiyken 1-1'i buluyoruz. Yine ilk top gol oluyor. Bireysel performanslar çok tartışılacak gibi. Belli oyuncuların üstüne gidiyoruz, orada çok hata yapıyoruz. Hedef koyuyoruz ya da hedef gösteriyoruz.

Haberin Devamı

SAÇMASAPAN BİR GOL YEDİK

Kırmızıyla motivasyon düştü. 1-1'i bulduk ama 2 dakika sonra saçmasapan bir gol yedik. İlk gol de öyleydi. Böyle goller yersen kazanmazsın

MONTERO HATA YAPIYOR

Bireysel hatalara çare bulamayız. Buna çözüm bulamayız. Çok basit gol yiyoruz. Kırmızı kartta Montero hata yapıyor. Ersin çıkması gerekene çıkmıyor, arada kalıyor. Aradan adam kaçırıyorlar."

Elimizden gelen bir şey yok. 3 stoperim var ve bir de Erdoğan. Welinton ve Vida ile oynuyoruz, bir de Montero var zaten. Oyuncular isteksizdi. Gol yedik, 10 kişi kaldık. 1-1'i bulduk ama yine bireysel hatadan gol yedik. Bunlara çare bulamayız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!