Son Dakika Haberi | Beşiktaş'ın muhteşem çilingiri Vincent Aboubakar

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2020 07:00

Aboubakar, skora katkı yaptığı 4 maçın 3’ünde kilidi açan isim oldu.

Haberin Devamı

Denizli maçında ilk golün asistini yapıp 2. golü atan Beşiktaşlı yıldız, geçen hafta F.Bahçe derbisinde 20 dakikada fileleri 2 kez havalandırdı. Kasımpaşa’ya karşı da ilk golü hazırladı.

Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar, fileleri havalandırdığı karşılaşmalarda ilk gollere verdiği katkıyla da dikkat çekti. 1 gol ve 1 asistle oynadığı 3-2 kazanılan Denizli mücadelesinde 13’te Atiba’ya asist yapan Kamerunlu yıldız, ardından 39’da da penaltıdan sahneye çıkmıştı. Geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında takımı 4-3 kazanırken, Aboubakar da ilk 2 gole imza atarak başrol oynadı

KAPANIŞI DA YAPTI 

Tecrübeli futbolcu, dün de Kasımpaşa karşısında 45+3’te golü adeta yaratarak Mensah’ın fileleri gönderdiği topun hazırlayıcısı oldu. Dün 1 de gol atan siyah beyazlı oyuncu, bununla birlikte 3-2’lik skorla galip ayrıldıkları Başakşehir maçında takımının son golüne imza attı.

Haberin Devamı

2017’DEN SONRA iLK

Vincent Aboubakar, 2017’den bu yana ilk kez üst üste 3 lig karşılaşmasında fileleri havalandırdı. 28 yaşındaki golcü, bunu son olarak Porto formasıyla başardı.

Misli.com'a üye ol, Sanal Oyun kuponu yap, 10 TL kazan! Sadece Misli.com'da, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!