Son Dakika | Fenerbahçe Gökhan Gönül'ü resmen açıkladı | Fenerbahçe Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2020 16:01

Fenerbahçe'den transfer bombardımanı. Fenerbahçe, eski oyuncusu Gökhan Gönül'ü kadrosuna kattığını açıkladı. Siyah beyazlı kulübe veda eden Gönül, kariyerinin son döneminde bir kez daha Kadıköy'e döndü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, eski oyuncusu Gökhan Gönül'ü 1+1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı lacivertli kulüp transferi, "Her yarım kalan hikaye, mutlu bir sonu hak eder..." mesajıyla paylaştı

Menajeri Ahmet Bulut ile kulüp binasına gelen Gökhan Gönül burada resmi sözleşmeye imza atarak Fenerbahçe'nin oyuncusu oldu.

ESKİYİ ÇIKARDI, YENİYİ GİYDİ

Gökhan Gönül için Fenerbahçe'nin hazırladığı videoda tecrübeli yıldızın kulüpten ayrıldığı dönem giydiği forma, ardından da 2020-2021 sezonu formaları kullanıldı. Gönül, eski formayı çıkardıktan sonra çubukluyu giyerek pozunu verdi.

Süper Lig kazandığı Beşiktaş'a veda eden Gönül, Twitter'dan yaptığı açıklamada siyah beyazlılara veda etti ve "Beşiktaş Kulübü'nde birlikte çalıştığım başkanlarıma, hocalarıma, yöneticilerime, takım arkadaşlarıma, teknik ekibe ve Beşiktaş taraftarına her şey için teşekkür ediyorum. Beşiktaş camiası; Bana ve aileme gösterdiğiniz özene teşekkür ederim. Taraftarlar hakkını helal etsin. Benden yana varsa hakkım sonuna kadar helaldir." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

4 yıl sonra Fenerbahçe'ye geri dönen Gökhan Gönül Beşiktaş'ta bu sezon 29 maça çıktı ve 4 gol, 4 asistlik performans segiledi.

INSTAGRAM FOTOĞRAFLARINI KALDIRMAMIŞTI

Gökhan Gönül, 2016'da tartışmalı transfer hikayesi sonrasında Beşiktaş'a imza atmıştı. Gönül, Instagram hesabından Fenerbahçe ile ilgili fotoğraflarını kaldırmamış, bu durum sarı lacivertli taraftarlar tarafından takdir görmüştü.

BAKMADAN GEÇME!