Son Dakika: Gaziantep FK - Beşiktaş maçında korkutan an! N'Sakala bir anda kendini yere bıraktı ve...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika: Gaziantep FK - Beşiktaş maçında korkutan an NSakala bir anda kendini yere bıraktı ve...
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2021 23:23

Son dakika haberi... Süper Lig'de Gaziantep FK - Beşiktaş maçında Fabrice N'Sakala fenalaşarak yere yığıldı. Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrası başarılı oyuncu hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun sağlık durumu hakkında kulüpten açıklama yapılırken hayati tehlikesinin olmadığı ve bilincinin açık olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Gaziantep FK'ya konuk olduğu mücadelenin ikinci yarısında tüm futbolseverleri korkutan bir an yaşandı.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadelenin ikinci yarısında oyunun kontrolünü eline alan Beşiktaş, 71. dakikaya kadar aradığı golü bulamazken siyah-beyazlıların başarılı sol beki Fabrice N'Sakala fenalaşarak bir anda kendisini yere bıraktı.

İLK MÜDAHALEYİ NECİP YAPTI

Beşiktaş kaptanlarından Necip Uysal, yerde yatan N'Sakala'nın hemen yanına gitti ve ilk müdahaleyi yaptı. Hakem Ümit Öztürk oyunu durdururken, sağlık görevlileri hızlı bir şekilde sahaya girerek 31 yaşındaki futbolcunun durumunu kontrol etti.

İki takım futbolcuları ve teknik heyetleri, ambulansın hızlıca sahaya girerek N'Sakala'yı hastaneye götürmesini istedi. Sedyeye yatırılan N'Sakala, daha sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Son Dakika: Gaziantep FK - Beşiktaş maçında korkutan an NSakala bir anda kendini yere bıraktı ve...

ÜMİT ÖZTÜRK HOCALARIN GÖRÜŞÜNÜ ALDI

N'Sakala'nın hastaneye kaldırılmasının ardından hakem Ümit Öztürk, iki takımın teknik direktörleriyle görüştü ve maçın devam edip etmemesi yönünde görüşlerini aldı. Sergen Yalçın ve Erol Bulut'un devam etme kararlarının ardından Ümit Öztürk maçı kaldığı yerden tekrar başlattı.

N'SAKALA'NIN BİLİNCİ AÇIK

Yayıncı kuruluştan konuyla ilgili yapılan açıklamada N'Sakala'nın nefes alışverişinde problem olmadığı ve başarılı futbolcunun bilincinin açık olduğu kaydedildi.

Son Dakika: Gaziantep FK - Beşiktaş maçında korkutan an NSakala bir anda kendini yere bıraktı ve...

BEŞİKTAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA

Siyah-beyazlı kulüp, N'Sakala'nın tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada yaşadığı rahatsızlık nedeniyle oyuna devam edemeyen Fabrice Nsakala, bilinci açık bir şekilde tedbir amacıyla hastaneye sevk edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

RAHATLATAN AÇIKLAMA

Beşiktaş İletişim Direktörü Bülent Ülgen'den bilgilendirme mesajı yayımlarken oyuncunun hayati bir tehlikesinin olmadığını belirtti. Ülken, "N'Sakala şu anda hastanede ve bilinci açık. Herkesle konuşabiliyor. Durumu iyi. Herhangi bir hayati tehlike, solunum problemi yok. Kontrolleri yapılıyor." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Yaşanan korkulu olayın sonrasında Galatasaray Kulübü, N'Sakala için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Sarı-kırmızılı kulüp sosyal medya hesabından, "Geçmiş olsun N'Sakala! Gaziantep FK ile Beşiktaş JK arasında oynanan karşılaşma esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş futbolcusu Fabrice N'Sakala'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede kendisinden iyi haberler almayı diliyoruz" mesajını paylaştı.

HASTANEDEN FOTOĞRAF PAYLAŞILDI

Beşiktaş Kulübü, N'Sakala'nın hastanede çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Başarılı futbolcunun yüzünün güldüğü ve iyi olduğunun mesajını verdiği görüldü.

Son Dakika: Gaziantep FK - Beşiktaş maçında korkutan an NSakala bir anda kendini yere bıraktı ve...

Haberin Devamı

KULÜP DOKTORUNDAN KEREM ÜLKÜ: GECEYİ HASTANEDE GEÇİRECEK

Beşiktaş kulüp doktoru Kerem Ülkü, N'Sakala'nın geceyi hastanede geçireceğini söyledi.

Ülkü, başarılı futbolcunun kariyerine etki edecek bir sağlık sorunu yaşamamasını umduğunu belirtti ve "Bu tip ani durumlarda en yakın kişinin hastaya müdahale etmesi, doğru müdahale edildiği sürece bir problem yaratmıyor. Necip de o sırada oyuncunun kustuğunu görüp, oyuncuya uygun pozisyonu vermeye çalıştı. Umuyoruz ki spor hayatının geleceğiyle alakalı herhangi bir sıkıntı olmayacaktır. Şimdilik ilk düşüncemiz geceyi burada geçirmesi yönünde" ifadelerini kullandı.

EMRE KOCADAĞ: N'SAKALA'YI PAZAR GÜNÜ İSTANBUL'A GÖTÜRMEK İSTİYORUZ

Haberin Devamı

Beşiktaş yöneticisi Emre Kocadağ, N'Sakala'yı Pazar günü İstanbul'a götürmeyi planladıklarını söyledi.

Kocadağ yaptığı açıklamada, "Futbolcular ve teknik ekibin hastaneye gelmesini çok gerekli görmüyoruz, koronavirüs önlemleri var. Çok kalabalık şekilde hastaneye gelmeleri doğru olmaz zannedersem. N'Sakala da hocalarımızla birlikte burada olacak. Yarın inşallah onu da İstanbul'a getiririz. Maçların telafisi oluyor ama sağlığın olmuyor" diye konuştu.

Son Dakika: Gaziantep FK - Beşiktaş maçında korkutan an NSakala bir anda kendini yere bıraktı ve...

YÖNETİCİLERDEN ZİYARET

Fabrice N’Sakala’ya siyah beyazlı kulübün yöneticileri Emre Kocadağ, Hakan Daltaban ve Adnan Demir geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Asbaşkanımız Emre Kocadağ, Vodafone Park ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Adnan Demir, Futbol A Takımımızın Süper Ligin ikinci haftasında Gaziantep FK ile oynadığı maçta rahatsızlanan futbolcumuz Fabrice Nsakala'yı gözlem altında tutulduğu hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular" ifadelerine yer verildi.

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!