Son Dakika: Galatasaray’ın 9. transferi Morutan'ın maliyeti ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2021 07:00

Sarı kırmızılılar, Rumen orta saha için kulübü FCSB ile el sıkıştı ve KAP’a bildirdi. Aslan, Morutan için 3.5 milyon euro artı bonuslardan oluşan bir bonservis paketi ödeyecek. Beş yıllık sözleşme imzalanacak olan yetenekli oyuncu ise yıllık 600 bin Euro alacak. Genç oyuncu bugün sağlık kontrolünden geçirilecek.

Haberin Devamı

Spor Servisi / Ali Naci KÜÇÜK - Galatasaray sezonun 9. transferine imza atarak Rumen futbolcu olimpiu Morutan’ı renklerine bağladı. Sarı kırmızılılarda forma giymek istediğini aylar önce açıklayan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için Galatasaray ve FCSB (Eski ismiyle Steaua Bükreş) kulüpleri el sıkıştı.

FCSB Kulübü Sahibi George Becali, Morutan için 3.5 milyon Euro + bonuslar karşılığında el sıkıştıklarını açıkladı. Morutan ile de yıllık 600 bin Euro’ya anlaşan Galatasaray, genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

BUGÜN ANTRENMANA KATILMASI BEKLENiYOR

22 yaşındaki futbolcu dün gece İstanbul’a gelirken bu sabah sağlık kontrolünden geçecek. Dün sarı kırmızılıların görüşmelerin başladığını KAP’a bildirdiği Morutan’ın, Galatasaray’ın bu akşam Florya’da basına 15 dakikası açık idmanına katılması ve takımdan ayrı olarak bir çalışma gerçekleştirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Hemen Misli.com'a üye ol, ilk 100 TL'lik kuponuna 100 TL hediye! Yeni üyelere özel...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!