Son Dakika | Galatasaray'dan orta sahaya Jorman Campuzano hamlesi! Falcao bitirecek...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Galatasaraydan orta sahaya Jorman Campuzano hamlesi Falcao bitirecek...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2020 09:46

Süper Lig'de 2'de 2 yapan, Avrupa Ligi ön eleme turlarında önce Neftçi Bakü'yü ardından Hajduk Split'i eleyen Galatasaray'da rota transfere çevrildi. Orta saha bölgesi için arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı takım, yıldız ismin transferinde son aşamaya geldi.

Haberin Devamı

Hajduk maçı sonrası, "Abdurrahim Bey ile transfer için toplantı yaptık" diyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in istediği isim belli oldu. Marcao gibi oyuncuları bulup kadroya katmayı amaçlayan sarı-kırmızılılar, Boca Juniors'tan Jorman Campuzano'yu gözüne kestirdi.

24 yaşındaki Kolombiyalı, sert ve tempolu futboluyla dikkat çekiyor. Kulübüyle 2024'e kadar kontratı bulunan Campuzano'nun çok top çalması, sert futbolu ve yaptığı driplingler eski Cimbomlu Felipe Melo'yu da andırıyor.

Son Dakika | Galatasaraydan orta sahaya Jorman Campuzano hamlesi Falcao bitirecek...

TELLES BEKLENİYOR

Aslan, Porto'dan Manchester United'a imza atması beklenen eski sol beki Alex Telles'ten haber bekliyor. Porto, Brezilyalı yıldızı 6.5 milyon euro'nun üstünde satacağı bedelden yüzde 10 payı Cimbom'a ödeyecek.

Haberin Devamı

İdareciler de eli kulağında olan transferden gelecek miktarı Campuzano'ya harcayacak. Oyuncuyla Falcao üzerinden iletişime geçen yönetime yeşil ışık yandı. Boca'yla da görüşen idareciler 4.5-5 milyon euro'ya işi bitirmeye çalışıyor. Eğer Babel ayrılırsa da imza atılacak.

İKİ TALİBİ VAR

Jorman Campuzano'yu İtalya'dan da iki kulüp istedi. Fiorentina ile Benevento'nun da 24 yaşındaki Kolombiyalı orta sahayı listelerinde bulundurduğu öğrenildi. (Sabah)

Kaybeden tüm kuponlarına %3'e varan iade sadece Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!