Son Dakika: Galatasaray'da transferi Mbaye Diagne yapacak - Transfer haberleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2021 07:00

Devre arasında WBA’ya kiralanan Senegalli golcünün performansı sonrası İngiltere’de talipleri arttı. West Bromwich Albion küme düşse de Mbaye Diagne ortaya koyduğu performansla Waftford, Brighton ve Crystal Palace’ın radarına girdi. G.Saray da 29 yaşındaki golcüden elde edeceği gelirle artıya geçip başta Halil Dervişoğlu olmak üzere takviyeler için bütçesini hazırlayacak.

Haberin Devamı

Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Ara transfer döneminde West Bromwich Albion’a kiralanan Mbaye Diagne, Premier Lig’de sergilediği performansla G.Saray’ın sorunlarına ilaç olacak. Takımı küme düşse de Premier Lig’de ortaya koyduğu futbolla birçok İngiliz kulübünün ilgilendiği ve temasta bulunduğu Diagne, sarı kırmızılıların bu sezon kadro planlaması ve transfer bütçesi adına elini rahatlatacak. Öncelikli olarak Halil Dervişoğlu’nun bonservisini almaya çalışan ve Brentford ile masaya oturmaya hazırlanan G.Saray’ın eli Senegalli golcünün satışından kazanılacak para ile güçlenecek.

Yarım sezonda hayran bıraktı

Yarım sezon forma giydiği West Bromwich’te 3 gol, 2 asistlik performans ortaya koyan Diagne, Watford, Brighton ile C.Palace’ın gündeminde. Bu sezon da UEFA Finansal Fair Play anlaşması gereği ‘sattığın kadar al’ yani geliri kadar bonservis ve kiralama bedeli harcaması yapması gereken G.Saray, Diagne’nin transferinden elde edeceği gelirle artıya geçip Halil başta olmak üzere yapacağı takviyeleri için bütçesini hazırlamak istiyor. Sarı kırmızılılar Diagne için 7.5-8 milyon Euro düzeyinde bir gelir bekliyor.

Haberin Devamı

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!