Son dakika: Galatasaray'da kritik toplantı sona erdi! Mahmut Recevik'in istifası istendi...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: Galatasarayda kritik toplantı sona erdi Mahmut Recevikin istifası istendi...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2021 15:10

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in çağrısı üzerine Türk Telekom Stadyumunda gerçekleştirilen olağanüstü toplantı sona erdi. Cengiz'in denetim, sicil, disiplin olmak üzere tüm kurullar ve idarecilerle yaptığı toplantıda birlik beraberlik mesajları verildi. Galatasaray’da Başkan Mustafa Cengiz’in çağrısıyla gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, yönetici Mahmut Recevik'in istifasının istenildiği öğrenildi. Recevik'in de özür dilediği ve son kararın salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra alınacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in denetim, sicil, disiplin olmak üzere tüm kurullar ve idarecilerle yaptığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Türk Telekom Stadyumunda gerçekleştirilen toplantı az önce sona erdi. Mustafa Cengiz’in çağrısı üzerine yönetim, denetim, sicil, disiplin olmak üzere tüm kurullar ve idarecilerin katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

CENGİZ’DEN YÖNETİCİLERİ UYARI

Ayrıca Mustafa Cengiz toplantıda, yöneticilerin sohbet odalarında hiçbir şekilde açıklama yapmaması yönünde sert bir şekilde uyarıda bulundu.

Başkan Cengiz’in, önümüzdeki bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

GALATASARAY’DA YÖNETİCİ RECEVİK'İN İSTİFASI İSTENDİ

Cengiz'in çağrısı üzerine yönetim, denetim, sicil, disiplin olmak üzere tüm kurullar ve idareciler bugün Türk Telekom Stadyumunda bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantı ayrıca, yönetici Mahmut Recevik'in istifasının istenildiği öğrenildi. Toplantıda söz alanların talepleri üzerine konuşan Recevik'in de özür dilediği ifade edildi. Konuyla ilgili son kararın salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra alınacağı öğrenildi.

Bilindiği gibi Galatasaraylı yönetici Mahmut Recevik, sosyal paylaşım mecrası Clubhouse’da katıldığı bir yayında Mustafa Cengiz’i istifaya çağırdıklarını söylemişti.

Haberin Devamı

10.000 TL'ye varan "Hoş geldin bonusu" sadece Misli.com'da! Hemen üye ol...

BAKMADAN GEÇME!