Son Dakika: Galatasaray'da gündem Alioski! Terim'in ilk sırasında...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2021 09:50

Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Sarı kırmızılı ekipte Saracchi gitti, Ömer Bayram, Emre Taşdemir ve Linnes'in sözleşmesi bitiyor. Kadrosunda sol bek kalmayan Galatasaray, Terim'in listesindeki 1 numaralı isim Alioski ile sözleşme imzalamak için harekete geçiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Alioski harekatı resmen başlıyor... Mevcut kadrodaki sol beklerden Saracchi'nin kiralık sözleşmesi sona erdi ve oyuncu Leipzig'e geri döndü. Ayrıca Emre Taşdemir, Ömer Bayram ve hatta Linnes'in sözleşmeleri bitiyor. Bu oyuncularla yeni kontrat yapılması şimdilik gündemde yok. Dolayısıyla elde başka sol bek kalmayınca, Şampiyonlar Ligi biletini çabuk harcamak istemeyen Sarı-Kırmızılılar, bu bölgeye acil takviye için kolları sıvadı.

Fanatik'te yer alan habere göre; Fatih Terim'in listesinde ilk sırada yer alan ve daha önce de kendisiyle bir görüşme yapılan Ezgjan Alioski'nin işinin bir an önce bitirilmesi hedefleniyor.

30 Haziran'da bitiyor ama...

Bonservisi, Premier Lig kulüplerinden Leeds United'da bulunan 29 yaşındaki futbolcunun mukavelesi 30 Haziran'da bitiyor. Galatasaray'ın hedefi, bu tarihten daha önce transferi resmiyete kavuşturmak ve oyuncuyu İstanbul'a getirebilmek. Her ne kadar kongre süreci yönetimin işini zorlaştırsa da Alioski'ye daha erken imza attırabilmek adına menacerlerle bazı görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Leeds United'ın oyuncuyu sözleşme süresinden önce serbest bırakma ihtimali bulunuyor.

Haberin Devamı

100 TL oyna, 100 TL kazan! Yeni üyelere özel, hemen Misli.com'a üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!