Son dakika: Galatasaray'da Gedson Fernandes gelişmesi! Benfica...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2021 10:51

Gedson Fernandes transferi için Galatasaray cephesinde artık sessiz bekleyiş başladı. Sarı-Kırmızılılar, 22 yaşındaki Portekizli orta saha için son teklifi Benfica'ya sundu. Son gün son dakikaya kadar, Benfica'nın vereceği cevap beklenecek. Portekiz'den müjdeli haber geldiği anda, genç yıldız Türkiye'ye getirilerek resmi işlemler başlatılacak.

Haberin Devamı

Transferin kapanmasına saatler kala, Galatasaray cephesi Gedson Fernandes operasyonunda beklemeye geçti. Sarı-Kırmızılılar, 22 yaşındaki Portekizli orta saha için son teklifi Benfica'ya sundu.

Fanatik'in haberine göre son gün(yarın) son dakikaya kadar, Benfica'nın vereceği cevap beklenecek. Portekiz'den müjdeli haber geldiği anda, genç yıldız Türkiye'ye getirilerek resmi işlemler başlatılacak.

Kulübe yakın kaynaklar, Benfica'nın son saatlerde bonservis inadının kırılacağını ve transferin gerçekleşme ihtimalinin daha da artacağını ifade ediyor. Fatih Terim'in kadro planlamasını Gedson Fernandes'in transfer ihtimali üzerine yaptığı da gelen haberler arasında.

Pro Sanal Bahis sadece Misli.com'da! Türkiye'de ilk ve tek, hemen üye ol...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!