Son Dakika | Galatasaray'da Fatih Terim'den Belhanda ve Feghouli sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Galatasarayda Fatih Terimden Belhanda ve Feghouli sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2020 19:01

Süper Lig'in 5. haftasında Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Belhanda ve Feghouli ilk 11'e alınmadı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Belhanda ve Feghouli'i Alanyaspor maçı ilk 11'ine almadı. Galatasaray'ın ilk 11'i şu şekilde oldu: Fatih, Saracchi, Marcao, Luyindama, Linnes, Etebo, Taylan, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Babel, Falcao.

Yedeklerde ise şu oyuncular var: Okan, Şener, Belhanda, Donk, Kerem, Ömer, Emre Taşdemir, Arda, Feghouli, Diagne

FATİH TERİM'DEN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMA

Fatih Terim, maç öncesi beIN SPORTS'a şu açıklamayı yaptı:

Milli ara dolayısıyla baya bir oyuncumuz bizden ayrı kaldı. Çok az bir oyuncuyla çalışıyorsunuz, kolay değil. En azından sakat dönen olmadı. Omar sakat geldi sadece onu da oynatamıyoruz. İnşallah Emre Akbaba bizimle devam eder, sakatlık yaşamaz. Elimizden geldiği kadar iyi çalışıyoruz. Bugün de böyle bir kadroyla sahadayız. İyi bir rakiple oynuyoruz. Umarım kazanırız.

Haberin Devamı

İNDİRİM KRİZİ OLMUŞTU

Belhanda ve Feghouli, Galatasaray'ın pandemi sebebiyle talep ettiği indirimi kabul etmemiş, Sarı-kırmızılı kulüp ise buna rağmen her oyuncuya uygulanan %15 indirimi bu iki isme de uygulanmıştı. Belhanda ve Feghouli ise konuyla ilgili FIFA'ya başvurmuştu. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de bu iki oyuncu için sert ifadeler kullanmıştı.

"Sanal Oyunlar" ilk defa ve sadece Misli.com'da! Hemen oyna...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!