Son Dakika | Galatasaray Jakub Moder Kamil Jozwiak için anlaşmaya vardı!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2020 23:37

Galatasaray'da son dakika transfer haberi... Sarı-kırmızılı kulüp, Lech Poznan'da forma giyen Jakub Moder ve Kamil Jozwiak transferleri için anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

A Spor'un haberine göre Galatasaray, 21 yaşındaki ön libero Jakub Moder ve 22 yaşındaki sol kanat Kamil Jozwiak için kulüpleri Lech Poznan ile her konuda anlaşma sağladı. Transferlerin ilerleyen günlerde resmileşmesi bekleniyor.

JAKUB MODER KİMDİR?

7 Nisan 1999 tarihinde Szczecinek'te dünyaya gelen Jakub Moder, altyapı kariyerinde Warta Poznan ve Lech Poznan'da top koşturdu. Kiralık olarak Odra Opole'de de forma giydi. 21 yaşındaki oyuncu, 6-8 ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor ve iki ayağını da kullanıyor.

Gençliği, dinamizmi ve düşük maliyetiyle Terim'in iki yönlü orta saha kriterine uyan Moder, U21 Milli Takımı'nda da görev yapıyor. Lech Poznan'da 26 karşılaşmada 5 gol, 5 asiste imza atan Jakub Moder'in Galatasaray'da uzun yıllar ön libero mevkiini doldurması planlanıyor.

Haberin Devamı

KAMİL JOZWIAK KİMDİR?
22 Nisan 1998 tarihinde Polonya'da dünyaya gelen 1.76 boyundaki sol kanat oyuncusu sağ ayağını etkin bir şekilde kullanabiliyor. Genellikle sol kanatta oynayan Jozwiak, tercih edilmesi halinde sağ kanata da başarılı bir performans sergileyebiliyor.

Kariyerine ülkesinin takımı Falubaz Zielona Gora U19'da başlayan yıldız futbolcu daha sonra Lech Poznan'ın alt yaş kategorilerinde, oynadı. Bir dönem GKS Katowice'ye kiralanan yıldız kanat oyuncusu 2017'de yeniden takımına döndü. Bu sezon toplamda 39 maça çıkarken 9 gol, 7 asist üretti ve kanat performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!