Son Dakika | Galatasaray Divan Kurulu'nda olay! Salonu apar topar terk ettiler...

Güncelleme Tarihi:

Son Dakika | Galatasaray Divan Kurulunda olay Salonu apar topar terk ettiler...
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2020 14:57

Galatasaray Divan Kurulu'nda Ayhan Özmızrak'ın konuşmaya başlamasıyla birlikte yönetim ve diğer üyeler salonu terk etti. Ayhan Özmızrak konuşmasına "Başkanımız bu ay bizimle, geçen ay bizimle değildi herhalde. 1 ay boyunca bize hangi hakaretleri edeceğini çalıştı." şeklinde başladı. Yönetim bunun üzerine protesto ederek salondan ayrıldı.

Haberin Devamı

Ali Naci Küçük / Spor Arena | Galatasaray Divan Kurulu'nda ilginç bir olay yaşandı. Divan Kurulu üyelerinden Ayhan Özmızrak'ın konuşmaya başlamasıyla birlikte yönetim ve diğer üyeler salonu terk etti.

Ayhan Özmızrak konuşmasına "Başkanımız bu ay bizimle, geçen ay bizimle değildi herhalde. 1 ay boyunca bize hangi hakaretleri edeceğini çalıştı." şeklinde başladı. Yönetim bunun üzerine protesto ederek salondan ayrıldı. Daha sonra Özmızrak’ın konuşması bitince tekrar salona giriş yaptı

Sarı kırmızılılarda daha önce de Cengiz Özmızrak'ın konuşma yaptığı toplantılarda tansiyon yükselmişti.

Ayhan Özmızrak, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, "Scout ekibini dağıtın! Boşuna para vermeyin. Scout ekibi yaş ortalaması 30 olan liste hazırladıysa onlara gerek yok zaten. Eğer scout ekibi değil de bu transferleri siz yaptıysanız o zaman yine yollayın. Demek ki bir iş yapmıyorlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Herkes Arda Turan hakkında konuştu, O evinin kapılarını DHA'ya açtı. Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından Arda Turan; özel yaşamını, Şenol Güneş, Fatih Terim, Falcao, Burak Yılmaz, Süleyman Seba, Aziz Yıldırım ve birçok ünlü isim hakkındaki görüşleri ve anılarını Demirören Haber Ajansı'na anlattı. Arda Turan'ın oğlu Hamza ile top oynarken görüntüleri de ilk kez ekranlara yansıdı.

Haberin Devamı


İlk 100 TL'lik iddaa oyununa 10 TL hediye Misli.com'da, katılmak için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!