Son Dakika | Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den Mensah açıklaması ve Beşiktaş - Fenerbahçe tepkisi!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2020 13:32

Galatasaray ile Magdeburger Sigorta arasında yapılan forma sırt sponsorluğu anlaşmasının basın lansmanı, Başkan Mustafa Cengiz'in katılımıyla yapıldı. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, basın toplantısında Beşiktaş'ın Mensah transferi ve Fenerbahçe'nin harcama limiti istekleri hakkında sert açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in lansmandaki açıklamaları şu şekilde:

"Madgeburger Sigorta geçen yıl kol sponsorumuzdu. Bu sezon sırta geçtiler. Masrafı tanımadılar. 2 yılda yaklaşık 18 milyon TL destekte bulunuyorlar. 5 milyon TL'si hemen ödendi. Geri kalanı çek olarak verilecek. Sağ olsunlar. Ben çocukluğumdan beri Madgeburger Sigorta'yı biliyorum. 175 yıllık bir kuruluşun ülkemizde bulunması çok önemli. Ülkemizin içinden geçtiği zor dönemde bu sektörün bize ciddi bir katkıda bulunması değerli rakiplerimizi şaşırtmış olabilir. Biz şaşırmadık. Galatasaray camiasının büyüklüğünü biliyoruz. Bu büyüklüğü değerlendirecek kuruluşlar olduğunu biliyoruz."

Kombine konusu ne olacak? Taraftarlar tribünlerde olabilir mi?

Kombinelerle ilgili başlangıç yapmak istiyoruz ama kombine aracılığı yapan kuruluşumuz maçlar oynanmadığı durumda iade talepleri olacağını belirterek zorluk çıkartıyor. Bizim sözleşmemiz gereği kombine ve locada maçlar seyircisiz olsa bile hak talep etmeyeceklerine dair taraftar taahhüdü var. Diğer kulüplerde var mı bilmiyorum ama bizim sözleşmelerde var. Loca satışlarını yapıyoruz. Çok sıkı çalışıyoruz. İnşallah maçlar seyircili oynanır. Belli mesafe, temizlik ve hijyen önlemleri içerisinde. Buna rağmen özellikle loca sahiplerimiz sözleşmelerini yeniliyor. Resmi olarak satış yapmadık ama söz aldık. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. 

Haberin Devamı

 Feghouli'nin kulübü FIFA'ya başvurduğu haberleri doğru mu?

Haberi ben de okudum. Yanlış. Nisan'dan beri ödememe diye bir durum yok. Öyle olsa 3 ay geçtiği için fesih hakkı doğar. Cezayir gazetesinin bunu yazması haberin doğru olduğu anlamına gelmez. Yanlış bilgi almışlardır. Ben kontratlı hiçbir futbolcumun aleyhine konuşmam. Dört oyuncu bizi yordu dedim ama kontratlı oyuncumuz oldukları sürece fazlasını yapmam. Görüşmeler sürüyor.

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!