Son Dakika | Fenerbahçe'nin son hamlesi! Diego Perotti için 2.5 milyon euro | Transfer Haberleri

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2020 09:38

Transferin şampiyonu Fenerbahçe'de gözler forvet transferine çevrilmişken sarı lacivertliler, kanat bölgesi için de transfer döneminin başından bu yana ilgilendiği Diego Perotti için son hamlelerini yapıyor. Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'ya göre Roma 2.5 milyon euro bonservis talep ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de beklenti Diego Perotti transferinin gerçekleşmesi... Sky Sports, uzun süredir ismi Fenerbahçe ile anılan Diego Perotti konusunda sıcak gelişmeler yaşandığını öne sürdü.

Gianluca Di Marzio imzalı habere göre; Diego Perotti'nin yüksek maaşından kurtulmak isteyen Roma, Arjantinli futbolcuyu satmaya sıcak bakıyor.

2.5 MİLYON EURO BONSERVİS

İtalyan temsilcisinin bu doğrultuda Fenerbahçe'ye 2.5 milyon euroluk bir teklif yaptığı iddia edildi. 32 yaşındaki oyuncu, Başkent ekibinde yıllık 6 milyon avro kazanıyor.

Bir başka İtalyan muhabir Nicolo Schira'nın iddiasına göre ise Fenerbahçe Perotti için bir süredir oyuncunun menajerleriyle zaten görüşme halinde ve Sarı lacivertliler oyuncuyla 3 senelik sözleşme imzalamak istiyor.

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Fenerbahçe ve Roma kulüplerinin bir süredir Diego Perotti konusunda pazarlık yaptığı biliniyordu. Son 4 yıldır Roma forması giyen Diego Perotti, süre aldığı 138 resmi maçta takımına 32 gol ve 26 asistlik katkı sağladı.

Haberin Devamı

Son Dakika | Fenerbahçenin son hamlesi Diego Perotti için 2.5 milyon euro | Transfer Haberleri

 

Haftalık net Canlı iddaa kaybına %10'a varan iade Misli.com'da, hemen katıl!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!